iako je CX-5 predivan auto 6-ica je jos ljepsa... vjerujem da bi za cijenu klot cx-5 dobio vrhunski opremljenu 6-icu tako da za mene dileme nema

Ne bih rekao da si u pravu za cenu... Skoro da je identicna.Risto napisao:mazda 6 definitivno...
iako je CX-5 predivan auto 6-ica je jos ljepsa... vjerujem da bi za cijenu klot cx-5 dobio vrhunski opremljenu 6-icu tako da za mene dileme nema
I kod mene u bloku ima i CX-5 i 6-ica u obe varijante. Mislim da je Mazda na jako dobrom putu.nuk napisao:Ja izgleda imama komsu iz Grand-a NS jer se na svakih par dana smenjuju CX5 i nova 6ica karavan koja je totalna perverzija
Mazda 6. Jednostavno SUV vozila nisu moja šolja čaja. Inače CX-5 je izvanredan.Delija napisao:Huh, da mozete da birate - Mazda 6 ili CX-5?
Kod direktnog ubrizgavanja benzina usisava se tokom kompresije samo cist vazduh i stoga ne bi trebalo da se uopste prica o mogucnosti detonacije jer nema gorive smese.dragvorl napisao:Kada senzor primeti da dolazi do detonacije podesava se paljenje na kasnije da se izbegne detonacija zbog losijeg goriva.