Opšta tema o gorivu - cene, kvalitet itd.
Re: Benzin poskupljuje, PONOVO
Ma kad se preracunam, sada se sa 1000 din ED-a jedva odvucem do posla i nazad. 

Re: Gorivo poskupljuje, PONOVO
Pa to... Ranije mi je 100 km bilo oko 700-750 din... Sad je vec preko 1000, a cene ne smem da dizem 

Ako do kraja 2012 ne dogura do 200din bice super. Al kako je krenulo to ce tada biti 1,2-1,3e tako da je sve ok. Sto bi nasi rekli "u nivou cena u regionu".
Sent from my Ericsson 628 using Tapatalk
Sent from my Ericsson 628 using Tapatalk
Kod nas u palanci cveta sverc komerc goriva. Euro dizel je trenutno 1e.
Inace jednom su uhvatili jednog vozaca iz palanke u EU, proverili mu koje gorivo ima u rezervoaru, kad ono loz ulje i paff kazna, dzaba racun sa pumpe, dzaba sve. Sipao je na avia pumpi u Palanci.
Tako da verujem da je eurodizel iz kamiona koji dolaze odande bolji nego sa nasih pumpi.
Inace jednom su uhvatili jednog vozaca iz palanke u EU, proverili mu koje gorivo ima u rezervoaru, kad ono loz ulje i paff kazna, dzaba racun sa pumpe, dzaba sve. Sipao je na avia pumpi u Palanci.
Tako da verujem da je eurodizel iz kamiona koji dolaze odande bolji nego sa nasih pumpi.
Nema sta da verujes. Lozika iz Bosne je bolja od ED kod nas. Zimus se pumpe lede na -17 na kojim ase sipao ED
What i do for the livin'? I live for the livin'.
A, kako oni mogu da provere koje gorivo imas u rezervoaru?
Pa prvo prema boji. A stvarno, ne pitah drugare truckere kako se vrsi ta kontrola goriva. Mada sam skoro gledao prilog sa RTL-a kako radi njihova policija,l kontola sta li.
Znaci kad zaustave kamion, to je istresanje iz gaca.
Znaci kad zaustave kamion, to je istresanje iz gaca.
Nemam pojma zaustave kamion i gurnu nesto u rezervoar. Ne znam kakva je hemijska reakcija u pitanju, ali znam da mogu da provere. Pretpostavljam da je dovoljno da odrede procenat sumpora.
Kako mi rece drugar trucker, izvdi se uzorak iz rezervoara i proveri se u pokretnoj laboratoriji.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ja danas na OMV kad ono Euro Premium 146.50 din. Kad se nisam šlogirao. Pre neki dan bio 141 din. Mada sve češće gađam period kad je popust u NIS-u pa sipam tad.
Posetite www.garaza.rs !
Nema razloga za brigu! Evo, siguran sam da ce cena sa sadasnjih 1.35e pasti na 1e, ili mozda manje.
Ne pratite vesti? Pa prognoza je da ce dragi nam dinar vrlo brzo doci na 200 za 1 e
.
Mislim, ne znam zasto gubim vreme u zivotu, jaci sam od soskica
Ne pratite vesti? Pa prognoza je da ce dragi nam dinar vrlo brzo doci na 200 za 1 e

Mislim, ne znam zasto gubim vreme u zivotu, jaci sam od soskica

Jutros plindza 76.90 na Eko i na Nis-u. 

Jbg, udrite po biciklovima, barem vi kojima posao nije daleko