Dobro veče
Re: Dobro veče
A i bio si u busu. 

jel ima neko od clanova foruma da je vest sa pisanjem pisama, obracanja instituciji i sl. Ako ima neko zeljan da mi pomogne, neka se javi na pp. 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ostala je na ulici. Moje su bile na broju, a i nije baš zgodno stati u sred Kneza Miloša u podne.maniaxxx napisao:![]()
..i šta bi sa ratkapom?

Samo se vi smejte, ovo je bolelo u PM. Sreća brzo sam došao kući i stavio led. Imam oderotinu, malo je pomodrelo, ali ne i oteklo.
Širim haos!
Evo u opkladu da ostaje na njima. Tako je i kod mene bilo prelazno rešenje, pa će ipak ostati.trojanac napisao:To je samo prelazno resenje, videces sledece sezone L na Dunlop 5D sa 16 alu felnama.
Tapatalk 4.2.0 from my HTC
Tapatalk 4
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
I kod mene, sad ce treca privremena sezona 
Sent from my Lumia

Sent from my Lumia
Šta je bre vama? Nema prelaznog rešenja. Stavljene 4D na alu felne.
Ma da, bas ti verujemo 
Sent from my HTC One X using Tapatalk

Sent from my HTC One X using Tapatalk

Proveri točkove na Focusu

paja napisao:Šta je bre vama? Nema prelaznog rešenja. Stavljene 4D na alu felne.

Dobro jutro

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Šta se smeješ, to je tužno. Na biciklu šrafovi od karbona, a ovamo Tigar Wintera.

Širim haos!
Ne zezajte čoveka, fercera sasvim dobro Wintera na hladnom asfaltu. Po kiši treba biti oprezan, ali to važi za sve gume, jer ako si previše napaljen zbog dobre gume i naletiš na led, možeš da se slikaš.
Winter1 poprilično konstantne performanse ima, tako da je lako prilagoditi se. Ne mora to nužno biti loše. Ja sam hteo da ih skinem sa Alfe, ali bilo mi je žao jer sam nasledio nove. U praksi su se dobro pokazale i ostaju do daljnjeg. Do sledeceg okupljanja ću da ih stavim, pa mogu da oslobodim suvozačko sedište za dozu plašenja, ko želi. :-D
Tapatalk 4
Winter1 poprilično konstantne performanse ima, tako da je lako prilagoditi se. Ne mora to nužno biti loše. Ja sam hteo da ih skinem sa Alfe, ali bilo mi je žao jer sam nasledio nove. U praksi su se dobro pokazale i ostaju do daljnjeg. Do sledeceg okupljanja ću da ih stavim, pa mogu da oslobodim suvozačko sedište za dozu plašenja, ko želi. :-D
Tapatalk 4
Ti si "pretio" da ces doci i na ovo poslednje okupljanje pa nista