Dobro veče
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Re: Dobro veče
Ako je tako onda ni one nisu jeftine. U mojoj dimenziji kostaju nesto preko 11.000, kao i Bravuris 2. Ili je Bravuris 2 isto sranje kao i one? 

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Dobro nije jedna druga nemačka marka koju ne bi da imenujem, nije dobro za hard da krene da rđaLaki021 napisao:Kupio sam Porsche
Bojim se samo da me ne bije maler jer je iz VAG grupacije, garant ce crkne

NIJE NJUZ: Gugl vozilo se izgubilo u Kaluđerici! (FOTO) : http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/87 ... erici-foto
TT
TT
Bravuris 2 je provereno dobra guma. Syneris pojma nemam, treba neko da pretestira.Gaginh0 napisao:Ako je tako onda ni one nisu jeftine. U mojoj dimenziji kostaju nesto preko 11.000, kao i Bravuris 2. Ili je Bravuris 2 isto sranje kao i one?
Tapatalk 4
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Gagi pričali smo već, uzmi Barum, nećeš se pokajati garantovano. Ne znam kako voziš ali sa ovih 105ks izlaze na kraj ko ništa.
HUAWEI P6 via TT
HUAWEI P6 via TT
Moje iskustvo sa Barumom je staro skoro celu deceniju, ali je takodje pozitivno. 

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
"Moje iskustvo sa Barumom je staro skoro deceniju".
Pitanje je sta sam vozio pre deceniju?
Pitanje je sta sam vozio pre deceniju?

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Texe jesi ti meni drag čovek, ali ne zameri, nisam baš toliki poznavalac tvog žitija. 

Širim haos!
Odlično se Bravuris 2 nosi i sa jačim kolima, ali za slične pare bih uzeo u tom rangu za klasu jači Semperit Speed-Grip. Imao sam sličnu dilemu pre 2 godine, kada sam za Alfu odabrao Semperit. U vrhu na ADAC testovima, a cena srednja.
Eventualno bih sad uzimao Dunlop, jer su na Škodi besprekorno tihe. Semperit baš i nije.
Tapatalk 4
Eventualno bih sad uzimao Dunlop, jer su na Škodi besprekorno tihe. Semperit baš i nije.
Tapatalk 4
Re: AW: Dobro veče
Ja bih od jeftinijih preporucio Nokian. Nisam ih licno koristio ali ne nadjoh negde da ih neko pljuje. Po testovima su takodje u top 5-6 sa ostalim premium proizvodjacima.
Gesendet von meinem GT-I9505
Gesendet von meinem GT-I9505
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Gagi ima baš zaguljenu dimenziju koja je skupa kod svih u principu.
HUAWEI P6 via TT
HUAWEI P6 via TT
Pozdrav iz Temisvara

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Džeče unuče? Ili konzerva od Coca Cole od 2 litre? Nema treće 

:-D
Tapatalk 4