Kako "Idea" brine o mušterijama

Razne teme, pitanja, iskustva
Korisnikov avatar
FitnessGuy
Reactions:
Pridružio se: 15 Jan 2012, 13:56

Kako "Idea" brine o mušterijama

Post od FitnessGuy »

3 puta nedeljno idem u mega market Idea u Smederevu i redovno moram da gazim ovaj kanalizacijski krater. Pre neki dan sam ispravljao felnu, a vidim da ću je opet iskriviti... Stoji tako otvoren već pune 2 nedelje, a oni su jedino, posle nedelju dana, okačili obaveštenje "Pažnja, usporite!". :S

Jednom je danas ispala ratkapna i otkotrljala se na glavni put.

Svaki put krenem i nadam se da su pokrili taj slivnik, a ono ćorak. I onda mi glupo da se vraćam, pa gazim. :glavomuzid:

Danas ću poslati mejl njihovoj centrali, gde ću okačiti video i slike. Razmišljam i da tražim odštetu za oštećenu felnu... Zaustavio bih auto tačno kada mi točak upadne u onaj slivnik, izašao i slikao.

http://www.youtube.com/watch?v=YdeFYw_o ... e=youtu.be

Slika

Slika

Slika

Slika
You think "roid rage" is bad? Try taking away a habitual coffee drinker's morning java, then see what happens!
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Re: Kako "Idea" brine o mušterijama

Post od Gaginh0 »

Ali zato: "Samo u Idei ustedute 43xx dinara kupovinom prosecne korpe! Za Vas ovog mesca izdvajamo otvoren slivnik po ceni vase gume, felne, trapa i ko zna jos cega..."

:glavomuzid:
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Strasno
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Ni.St
Reactions:
Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:35
Garaža: Kompjuterska Stolica
Kontakt:

Post od Ni.St »

Isti slucaj i sa Ideom u Jajincima... Odma do nje je ono klosarsko mesto zvano Lepeza, Sto drzi ona debela Zorica Markovic...niko od njih dvoje ne moze da se seti da popuni rondzu preko celog puta preko koje moras da predjes da bi dos'o na parking... Uzas.
My Flickr Photostream: http://flic.kr/ps/Q7Aku" onclick="window.open(this.href);return false;
My Facebook Page: http://www.facebook.com/nistphoto" onclick="window.open(this.href);return false;
My Thumblr Blog: http://nistphotography.tumblr.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Parking Rodica na Nbg isto jeziv, sve u rupama, a ono sto nije je presvuceno tako da je jako klizavo, ko zebra...

Btw, ako su okacili upozorenje nema nista od odstete. A mozda se gadjaju nadleznostima, tj oni tvrde da nije do njih, druga strana to isto...
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Dok je Rodić bio Rodić a ne Merkator, stvari su bile na višem nivou, od većeg broja zaposlenih do uvek očišćenog i urednog parkinga. Govorim za Rodić megamarket u NS, za ostale ne mogu da tvrdim.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Ajde, parking...MOzes ici u Ideu, ali i ne moras.
A sta je sa skretanjem sa Obrenovackog puta (ili Bulevara Vojvode Misica/Radnicke, koja li je), levo na Adi, kod OMVa i Porschea... Na sred prometne ulice, resetka slivnika nije ni za ove sto skupljaju (kradu) metal, i preko koje je tesko preci, pogotovo ako uzmemo u obzir da je u pitanju ulica sa gradskim saobracajem...
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

pedja napisao:Ajde, parking...MOzes ici u Ideu, ali i ne moras.
Bas tako! Kaznite ih time sto necete ici kod njih. Ja sam uvek za tu vrstu kaznjavanja nekog brenda (pricali smo oko Skode Yeti juce-prekjuce na tu temu).
Ne verujem da je bas nuzno ici u Ideu. Sigurno su jeftiniji Tempo ili Metro...
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Sloba napisao:Dok je Rodić bio Rodić a ne Merkator, stvari su bile na višem nivou, od većeg broja zaposlenih do uvek očišćenog i urednog parkinga. Govorim za Rodić megamarket u NS, za ostale ne mogu da tvrdim.
Radis u Merkamtoru?:)
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Ne, to mislim kao mušterija, a čujem ponešto i od ljudi koji rade ili su radili tamo. Idem tamo od otvaranja i po par puta nedeljno i jednostavno vidi se da to više nije to poslednjih par godina, tačnije od kupovine od strane Merkatora.
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

pedja napisao:A sta je sa skretanjem sa Obrenovackog puta (ili Bulevara Vojvode Misica/Radnicke, koja li je), levo na Adi, kod OMVa i Porschea... Na sred prometne ulice, resetka slivnika nije ni za ove sto skupljaju (kradu) metal, i preko koje je tesko preci, pogotovo ako uzmemo u obzir da je u pitanju ulica sa gradskim saobracajem...
Jesi provalio ? I to tako stoji GODINAMA. Ja tu uvek milim.
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Pih, kako je bilo u NS na mostu Duga, i kad se penjes i kad silazis, stavljena je bila resetka ali je bila niza bar 5cm od puta, pa kad opalis... Ali stvarno nikad nisam imao zivaca da tu usporavam, nek ide zivot :presrecan:
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
fq400
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:59
Garaža: Lancer

Post od fq400 »

pedja napisao:Ajde, parking...MOzes ici u Ideu, ali i ne moras.
A sta je sa skretanjem sa Obrenovackog puta (ili Bulevara Vojvode Misica/Radnicke, koja li je), levo na Adi, kod OMVa i Porschea... Na sred prometne ulice, resetka slivnika nije ni za ove sto skupljaju (kradu) metal, i preko koje je tesko preci, pogotovo ako uzmemo u obzir da je u pitanju ulica sa gradskim saobracajem...
Trik je otići skroz na desnu stranu, tu može da se prođe jednim delom gde nema slivnika, i jednim delom gde slivnik nije toliko oštećen. Jedina 'kvaka' je da vodiš računa da se neko ne zakuca u tebe sa unutrašnje (vozačke) strane, ako je krenuo da te obilazi jer ide kraćom putanjom preko rupčaga...

Idea na Bežanijskoj kosi ima 'bazen' na ulasku u parking, zapušena je kanalizacija i tu se stvarno skupi mnogo vode (ne vidi se ivičnjak, ta dubina otprilike), niko to ne dira čini mi se godinama. Što se tiče rupa, nije mnogo bolje ni kod Zmaja/Rode/Disa, kad hoćete da se vratite na autoput, čeka vas slalom tamo kod pumpe. Još gore je kad se krene prema Zemunu onim makadamom koji ide prema železničkoj stanici...
Korisnikov avatar
FitnessGuy
Reactions:
Pridružio se: 15 Jan 2012, 13:56

Post od FitnessGuy »

Dakle, ništa od mojih nada da će se ovaj slivnik u SD sanirati... Ništa onda, DIS-ov parking je svega 200m dalje, a u savršenom redu. :D
You think "roid rage" is bad? Try taking away a habitual coffee drinker's morning java, then see what happens!
Korisnikov avatar
noob
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:24

Post od noob »

I zasto idete u ideu kada su tempo i dis jeftniji, 10% popusta...
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Odgovori