Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Ne postoji, tek će da se vidi nepotizam i korupcija, dostići će to još gori i viši nivo, do sada verovatno neviđen.
Sistem je takav da sve što je pametno i vredi se rastera samo. Negativna selekcija se radi već decenijama, ništa novo.
Bas tako
Sent from my HTC One X using Tapatalk
Sent from my HTC One X using Tapatalk
Kod nas bi dobio zlatiborski forhend momentalno 
zaslužio je odmah da ga privedu pa nek sudiji objašnjava.
žena može biti sa sela a auto mora iz nemačke
Lupa gluposti lik, nakon slobode kretenja i deklaracije od pravima sam prestao da gledam. Muka mi je od takvih kenjatora...
Zasto je Srbija tu gde jeste!
Lik se iskenjao za medalju ali zalosno je sto su se plavci zbunili na ovo lupetanje.
Nisam pravnik ali sam skoro siguran da lice koje odbije da pokaze licnu kartu ovlascenom licu, moze da bude privedeno i placa poveliku kaznu...
Nisam pravnik ali sam skoro siguran da lice koje odbije da pokaze licnu kartu ovlascenom licu, moze da bude privedeno i placa poveliku kaznu...
Pa verovatno znas i sam neke koji su zavrisli u policiji i kakvi su. Kod nas ako ne znas gde ces nakon zavrsene srednje tehnicke i sl. sa prosekom 2.5 odes na kurs za pandura. Npr pre neki dan vidim jednog lika starijeg par godina od mene da se seta u uniformi a dobro znam kakvi su mu ortaci 
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Smetaju svi, al je eto ona sada došla na red, ne može sve odjednom da se "obradi"ftj napisao:Pa ocigledno da javnosti ne smeta jer kolko vidim danima se samo o dobroj ribi prica.
Pritom je njen jedini greh to sto je dobra riba sa megatrenda. Da je prosek a da je ista situacija ne bi bilo vesti kao sto niko i ne pominje pola funkcionera koji su na isti nacin dosli do funkcije sa kupljenim diplomama.
Nisam neki borac za prava zena al ovo je cist primer sovinizma
Re: Одг: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Danas čitam u blicu gde izlazi i ko su joj bivši momci.
U državi postoji na hiljade službenika koji su došlo na posao preko veze, ali eto ova je zapala za zub zato što je lepa.
Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
U državi postoji na hiljade službenika koji su došlo na posao preko veze, ali eto ova je zapala za zub zato što je lepa.
Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
žena može biti sa sela a auto mora iz nemačke
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
stefanan napisao:Lupa gluposti lik, nakon slobode kretenja i deklaracije od pravima sam prestao da gledam. Muka mi je od takvih kenjatora...
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ne bih rekao da je to zato samo što je lepa, ima po tim ministarstvima gomila drugih lepih žena koje su takođe preko veze došle do posla pa ipak nisu u fokusu medija i javnosti. Problem je (osim toga, naravno) u skupu više "faktora" na jednom mestu, njenoj balavosti/mladosti, neiskustvu, ali bogami "mentalnom sklopu" čim kači (ili je kačila) ovakve klasične klinkaste "sisa-guza-napućene usne" fotke po fejsu. I takva će sada da bude neki savetnik u Ministarstvu inostranih poslova? Koga ona šta može savetovati? Ma dajte...
I treba da je tovare, i ne samo nju nego i druge takve (a pogotovo one koji ih zapošljavaju) ne bi li se više prestalo sa tom "praksom"...
+1 tacno. Problem je u mentalnom sklopu kad kaci takve fotke govori o njenom mentalnom zapisu. O sjlikonskim ustima i sisama govori o drugacijim mentalnim patologijama...
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
100% tacno!ftj napisao:Smeta kad je dobra riba a ne smeta kad je ratni zlocinac ili osudjeni kriminalac na funkciji.
A ova se jos sram je bilo slikala na moru u bikiniju, iako se dobro zna da je uslov za savetnicu da nosi jednodelni kupaci.
sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!