1000 zašto - 1000 zato!
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Re: 1000 zašto - 1000 zato!
Zasto ugradna mikrotalasna kosta 1000€ dok su "obicne" 50-200€?
Po specifikaciji nema spektakularnih razlika.
Po specifikaciji nema spektakularnih razlika.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Fensi je verovatno i slabo se kupuje. Potpuno suluda cifra. Za te pare bih uzidao običnu od 100eur, nije to neka mudrolija. Može i da se okači na neki nosač, nije ona naročito teška.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
Da li je normalno da na golfu (4) ne radi osvetljenje fabrickog radio-kasetofona (da,dobro ste procitali-kasetofona) sve dok ne upalis svetla. Prosto,ne verujem da to tako treba 

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Mislim da da, na Škodama je tako 99.9%.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Upravo, svetlo fabričke muzike se pali kada se upali i osvetljenje table
kako se bese zove onaj sajt gde vlasnici vode podatke o potrosnji?
e to, hvala... stao mi mozak, a treba mi nesto..
Da ne trazim po zakonu, sigurno neko zna.
Da li radne masine koje imaju zelenu tablicu mogu bez ogranicenja da se krecu npr po gradu ili mora da ih prevozi kamion na prikolici?
Znam da su stare tablice traktora takodje bile zelene (ne znam kakve su nove), pa me zanima da li se radna masina sa sadasnjom zelenom tablicom tretira jednako kao traktor?
Navelo me je na ovo pitanje to sto sam danas u uskoj gradskoj ulici susreo neku skalameriju (mislim da je onaj Manitou) sa zelenom tablicom. Covek se potpuno pomerio u stranu tako da smo se mimoisli bez posledica, ali razmisljam sta da je za volanom neki pajser pa te zakaci (jer je poprilicno sirok)? Da li ima pravo da vozi tako nesto po gradu kadgod ili nikad ili samo sa posebnom dozvolom ili ...?
sent from my HTC Sensation
Da li radne masine koje imaju zelenu tablicu mogu bez ogranicenja da se krecu npr po gradu ili mora da ih prevozi kamion na prikolici?
Znam da su stare tablice traktora takodje bile zelene (ne znam kakve su nove), pa me zanima da li se radna masina sa sadasnjom zelenom tablicom tretira jednako kao traktor?
Navelo me je na ovo pitanje to sto sam danas u uskoj gradskoj ulici susreo neku skalameriju (mislim da je onaj Manitou) sa zelenom tablicom. Covek se potpuno pomerio u stranu tako da smo se mimoisli bez posledica, ali razmisljam sta da je za volanom neki pajser pa te zakaci (jer je poprilicno sirok)? Da li ima pravo da vozi tako nesto po gradu kadgod ili nikad ili samo sa posebnom dozvolom ili ...?
sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Oni "sakupljači sekundarnih sirovina" se slobodno kreću po gradu, a nemaju ni zelene niti bilo kakve druge tablice... 

Ђенерал Јанковић
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Koliko odprilike treba boje da se ofarba branik na automobilu? Eto neka je velicina branika kao kod mog Pola. Recimo da ima tu 2 kvadrata povrsine, ali mislim da nema ni toliko...?
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Aaaa ja da malo vise pisem ovde prolazio bih kao Malivuk 
Ne, nisam, drugar ima mat novi branik koji hoce da stavi na auto, pa ga interesuje koliko trbeba boje da uzme. E sad verovatno u tim fabrikama sto prave boju imaju neku minimalnu kolicinu koja moze da se naruci tipa 0,5l ili tako nesto, ali njega interesuje koliko njemu treba pa da pokusa da uzme sto manje. Eto...

Ne, nisam, drugar ima mat novi branik koji hoce da stavi na auto, pa ga interesuje koliko trbeba boje da uzme. E sad verovatno u tim fabrikama sto prave boju imaju neku minimalnu kolicinu koja moze da se naruci tipa 0,5l ili tako nesto, ali njega interesuje koliko njemu treba pa da pokusa da uzme sto manje. Eto...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Moze 100ml da se izmiksuje u svakoj farbari. Mogu i u sprej da ti staveto što ti smute
HUAWEI P6 via TT
HUAWEI P6 via TT