Računari
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Računari
Ne mogu 8350 zbog ploče, on je 125W, tako da će izbor pasti na 6300 sigurno.
Što se tiče memorije, za nekih 50-60 eura šta da uzmem?
Tacno tako nisam gledao, u svakom slucaju 6300 je best buy cak kazu da je jako dobar za igrice. Sto se memorije tice tu nemas neki preteran izbor, moja preporuka je Kingston HyperX DDR3 2x4GB 1600MHz koja malo probija navedeni budzet, rade na 1.65v sto znaci da su odlicne za overklokovanje. Ukoliko cena predstavlja problem uvek postoji jeftinija varijante Crucial Ballistix DDR3 2x4GB 1333MHz koja je best buy u odnosu cena/kvalitet.Uroš S. napisao:Ne mogu 8350 zbog ploče, on je 125W, tako da će izbor pasti na 6300 sigurno.
Pre kupovine obavezno proveri dal ploca podrzava navedene tipove,module,latencije..voltaze memorije .
Pozdrav!
I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !
Ali nek i proveri koja verzija biosa podrzava fx6300. Da zna da li.mora.prvo update da uradi i tek onda da stavi.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
- Uroš S.
Uradio sam vec apdejt BIOS-a za FX6300, sad sam good to go. Ploča znam da podrzava DDR3@1600mhz, za latencije ne znam.
HUAWEI P6 via TT
HUAWEI P6 via TT
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Ala me krenulo sa kompom u zadnje vreme :glavomuzid
Pojavljuje mi se cudno seckanje, prekid, trzanje (ili kako vec da objasnim) muzike u pozadini dok sam u Chromu. Preko Aimpa stalno se vrti TDI, Radio S u pozadini i kada otvaram nove tabove ili koristim levi klik dolazi do ovog problema.. Pocinje opasno da mi ide na zivac to seckanje muzike na svakih par klikova..
Avast nije nasao nikakvu gamad kao ni Malwarebytes...
Glupo mi da rusim sistem zbog ove "sitnice" ali bas mi ide na zivce... Ako je neko slucajno imao slican problem neka pomaze...
Pojavljuje mi se cudno seckanje, prekid, trzanje (ili kako vec da objasnim) muzike u pozadini dok sam u Chromu. Preko Aimpa stalno se vrti TDI, Radio S u pozadini i kada otvaram nove tabove ili koristim levi klik dolazi do ovog problema.. Pocinje opasno da mi ide na zivac to seckanje muzike na svakih par klikova..

Avast nije nasao nikakvu gamad kao ni Malwarebytes...
Glupo mi da rusim sistem zbog ove "sitnice" ali bas mi ide na zivce... Ako je neko slucajno imao slican problem neka pomaze...

Pogledaj da nemaš neke pluginove instalirane u Chromu, ako se to samo u njemu dešava. Isprobaj da li problem postoji u Firefoxu i IE da si načisto da je tačno do.Chrome-a, a ne nečeg drugog.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
-
Probacu..
Pomislio sam da je do Aimpa ali evo isto se desava i sa Winampom...
probao IE sve isto...
Pomislio sam da je do Aimpa ali evo isto se desava i sa Winampom...
probao IE sve isto...

Da nemaš neki glupav drajver za miša? Deinstaliraj i neka ga windows sam instalira. Skini sve iz control panela, uninstall a program, što ima veze sa mišem.
Jel miš PS/2 ili USB?
Tapatalk 4
Jel miš PS/2 ili USB?
Tapatalk 4
-
Mis je USB A4 Tech V7 bloody, kupljen pre nekih dva meseca. Do sada nije bilo problema sa njim..Primetio sam da zatrzava i kad nisam u Chromu..probacu da deinstaliram audio drajvere mozda pomogne..
Zasto audio drivere? On radi i bez drivera. Samo sa njim imas fensi stvari za rad. Ali i nisu sve uvek funkcionalne. Neke su samo mesec dana.
- Uroš S.
Avast meni ništa nije nalazio. Kao ni Malwarebytes, čisto sve navodno a onda sam instalirao trial verziju NOD32 i nasao mi je 37 nečega i ~570 nečeg drugoga i sada mi se komp preporodio, uz to sam i očistio od istih virusa sve fleševe, fotoaparate, mem.kartice i ostalo. Ozbiljno razmatram kupovinu nekog antivirusa.
HUAWEI P6 via TT
HUAWEI P6 via TT
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Meni lično najbolja stvar kupiti Kaspersky, pogotovo ko ima više računara pa uzmeš više licenci, ispadne skoro duplo jeftinije. Ili podeliš trošak sa drugarom ili devojkom.
http://www.singi.rs/uploads/product_pri ... 45108e.pdf
http://www.singi.rs/uploads/product_pri ... 45108e.pdf
Posetite www.garaza.rs !
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Imas Kaspersky 30 dana trial, zatim ga mozes resetovati i uvek imas novih 30 dana.
Edit: nije uopste ni skupa licenca na kraju krajeva.
Edit: nije uopste ni skupa licenca na kraju krajeva.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money