Pokušavam da okačim šta sam malopre slikao. Ne znam da li će da uspe sa TT, niti da li je ovo prikladna tema.
Uglavnom - auuuu kako smrdi. Bukvalno...
Tapatalk 4
Upravo to i ja mislimdragan napisao:dajte ljudi pa zivimo u srbiji ebemu misa...
sto se tice tog mitrovicevog sina, vec smo pricali o tome, narod ( neopravdano ili opravdano ) poziva na linc jer su vec vidjeni drugi sinovi koji su izmakli ruci pravde i svakako je mnogo veca realna sansa da se izvuce on nego onaj koji bi sa nivom tako udario coveka. taj nesrecnim bi bio uhapsen, sudjeno mu uz nekog prosecnog advokata i bio bi osudjen u skladu sa zakonom, manje vise.
sa druge strane, sinovi/cerke ili sami "selebritiji" ( nakaradnog li izraza ) imaju odlicnu sansu da za svoja dela zbog kojih bi trebali sedeti u prdekani godinama dobiju neki modni detalj u vidu ogrlice ili narukvice i sede kuci ( ili ne sede, ali se o tome i ne prica ) u punom komforu...
u tome je najveci problem...
valjda smo vec apsolvirali da najvise boli selektivna primena zakona, jer se tad obican covek potcenjuje na svaki moguci nacin ispod svake granice...
inace, sinoc sam pogledao insajder nekih 15 minuta i spopala me muka... pravi odgovor na ovu temu...
Da je to dimi nemacki premijum?nidza napisao:
Pokušavam da okačim šta sam malopre slikao. Ne znam da li će da uspe sa TT, niti da li je ovo prikladna tema.
Uglavnom - auuuu kako smrdi. Bukvalno...
Tapatalk 4
Znam, al' mi je bila frka da se uparkiravam u rikverc kad mi je još neko bio u kolima. Kako okriviti kola za takvog metanskog Tihomiramethane.master napisao:^^ Sumpor u gorivu i ispravan katalizator.
Gde si ti video u Srbiji Mercedes benzinac?Texonja napisao:Po boji dima na displeju telefona, ja bih rekao da je ovo benzinac sa plavim dimom.
sent from my HTC Sensation