Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!

Post od Sloba »

Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Uuuf sve ih treba poubijati!!! :twisted: (banuj te me slobodno, ako pozivam na nasilje :) )

Pogledajte: Narkomani se usred dana bodu u venu u centru Novog Sada

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/420734 ... Novog-Sada

edit: ovo je ceo snimak... http://www.youtube.com/watch?v=6WbGhmqEnrY
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Narkoman u dugim gaćama. Vrh! :mrgreen:
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Narkomanija je bolest zavisnosti i ti ljudi treba da se leče. Javno šikaniranje i pozivanje na linč neće rešiti problem.
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

Ne slažem se da je to bolest, jer jih niko nije terao u to, sami su počeli....i kao takve ne bi jih ni zdravio o trošku države...neka c...u. Moje mišljenje!
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Pa niko nikog ne tera da sedi na promaji, pa se toliki ljudi teško razboliše.
I šta sad? Da ih ostavimo da pocrkaju od nje, a? :kafa:
maniaxxx
Reactions:

Post od maniaxxx »

Nije to isto jeli? Napisao sam svjoje mišljenje, koje se mnogima ne svidja ali takvo je kakvo je...ne planiram da ga menjam.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Bez ljutnje, ali ocigledno nemas i nikad nisi imao licno poznanstvo sa nekim ko je "zastranio", tako da jednostavno ne mozes da razumes...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

maniaxxx napisao:Nije to isto jeli? Napisao sam svjoje mišljenje, koje se mnogima ne svidja ali takvo je kakvo je...ne planiram da ga menjam.
To misljenje je uobicajeno, nije izuzetak. A medicina je to definisala kao bolest, ne ja.
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Zabranjujemo roditeljima da mrko pogledaju decu, nastavnicima isto tako. Čim se susretnemo sa nekim takvim primerom, pokrene se hajka na te roditelje/nastavnike, a onda se čudimo nasilju koje mladi sve češće ispoljavaju. Problem je to što njima nema ko da ugradi kočnice, dok je vreme - ističe Nikolić.

Prema njegovim rečima, rešenje je "progon" narkomana, barem sa javnih mesta, ali dodaje da bi se u tom slučaju odmah javila neka grupa za borbu protiv diskriminacije ili odbranu prava manjine, zbog čega takvo rešavanje problema "javnog drogiranja" pada u vodu.

Genijalno receno! Kao da sam ja rekao! Nema dalje! Covek je u pravu svaku rec!
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
swemir
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:52
Kontakt:

Post od swemir »

Lazo enviro serija simpa je za izvoz i to im je premium. Imas salone envira i nisu na istom mestu gde i simpo.
Primetno je da je salon u debeloj krizi poslednjih meseci cak je i prostor smanjen sto ide u prilog namernom urusavanju...
Sa druge strane enviro silikonske garniture su pravili za italijanske premium proizvodjace

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:

Post od Gaginh0 »

Slika

Slika
maniaxxx
Reactions:

Post od maniaxxx »

Delija napisao:Bez ljutnje, ali ocigledno nemas i nikad nisi imao licno poznanstvo sa nekim ko je "zastranio", tako da jednostavno ne mozes da razumes...

Pa sad do koje mere zastranio imaš u mislima? Od moje devojke brat je na neki način zastranio zbog marihuane i sad je na tabletama zbog halucinacija i slično. I trudim se da mu pomažem koliko mogu ali nije mi ga žao, stvarno ne.

A i na prošlom poslu sam saradjivao sa pripadnicima komuna, koji su skupljali novac za komune, i omogučio sam jim to, i ništa više. Možda sam se malo pregrubo izrazio, pošto sam inače čovek, kojega stvarno pogodi patnja drugih ljudi, ali na drogu ( to uključuje i alkohol ) imam nultu toleranciju. Kad sam bio mlađi i više sam izlazio dosta puta se neki drugar i drugarica na mrtvo napio i jednostavno se mi gadu takvi ljudi, a kamoli da jim pomognem ( naravno ako jim nije bukvalno život ugrožen, onda ne bi imao srca da ga pustim ).

Inače nema ljutnje, svako ima svoje mišljenje :thumbup:
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:

Post od Gaginh0 »

Ja delim maniax-ovo misljenje, sad kad objektivno razmiljsam...

Nedaj Boze da moram da krenem subjektivno i srcem da razmisljam onda bi mi se mozda promenilo misljenje, ali za sad je ovako :pardon:

Slika
Korisnikov avatar
fq400
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:59
Garaža: Lancer

Post od fq400 »

Na žalost, bolest je bolest, da li zaista mislite da bi neko izabrao takav život da je bio sposoban da uradi drugačije? Razlika između zdravih i bolesnih ljudi je upravo reakcija na drogu (u ovom slučaju) - zdrav može da kaže 'ne, hvala' dok narkoman počne da se trese i nema izbora. I ne, nije slabost karaktera u pitanju kako dobar deo ljudi to voli da opiše, već bolest. Ne govorim o pušačima marihuane i klincima na eksu, već o heroinskim zavisnicima. Slažem se da bi najveći deo strastvenih uživalaca marihuane ili eksera prestali posle dva šamara, ali oni realno i nisu (toliki) problem.

Ista stvar je i sa alkoholičarima - velika većina može da pije, može da se napije jednom, dvaput ili triput. Alkoholičar mora svako veče. Bilo ko od nas može da popije jedno, dva, tri pića, ali alkoholičar ne može da stane. Ne znam da li ste imali prilike to da vidite, ali izgleda žalosno.

Ovo ne umanjuje njihovu odgovornost prema drugima, konkretno mislim na kriminal izazvan narkomanijom, jer, kao i svi, razlikuju dobro i loše. Isto kao što alkoholičar nema nikakvih olakšica zbog bolesti ako sedne za volan na primer - znao je da je nesposoban i zna da to ne sme da se radi, pre svega zbog drugih.

Pobiti sve narkomane je samo na korak od pobiti sve invalide, pobiti sve bolesne, pobiti sve neproduktivne, pobiti sve crne, pobiti sve bele... mislim da je jasna poenta.
Odgovori