Sport
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Sport
Isto što i svake godine...
...izgubila u finalu!

...izgubila u finalu!

Bolje da ledi u novembru nego u maju i junu.Woodoo napisao:Posle Moskve za'ladilo i u Beogradu

Poslednja izmena od perfiko u 19 Nov 2013, 10:39, izmenjeno 1 put ukupno.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Aleksa jel se ova pobeda sudija računa?

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- samo polako
E blago tebi! 

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Kad ja, koji u zivotu nisam cestitao Zvezdi, kazem ovako onda je to tako: Svaka cast Divi na pobedi, trudili su se, ali se u poslednjih 20 godina nije dogodilo da u ovom derbiju Partizan izgubi kad mu je nesto znacajno. Tako da, sto perfiko kaze - bolje da sad zaladi 

- samo polako
Idu zime kupujte tople jakne! 

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Dešavalo se i ranije da gubimo utakmice tokom regularnog dela sezone. Nije ovo bitna takmičarska utakmica, ali derbi jeste bitan naravno...ali se u poslednjih 20 godina nije dogodilo da u ovom derbiju Partizan izgubi kad mu je nesto znacajno
Radovaćemo se dugo.
Biće još slađe kad upekne minus u maju.
Može da se kaže da utakmica takmičarski nije bitna ali je bitna sa psihološke strane, posle evropskih pobeda nije došlo do opuštanja tj pobeđen je još jedan evroligaški tim.

Može da se kaže da utakmica takmičarski nije bitna ali je bitna sa psihološke strane, posle evropskih pobeda nije došlo do opuštanja tj pobeđen je još jedan evroligaški tim.
Neki ćete da se smrznete, a neki ćemo i da se sunčamo... 

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.