Srbistan - krađe kola, delova, goriva...
- 7footer
- Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
- Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker
Re: Srbistan. Kradje kola, delova, goriva...
Zaista je neverovatno šta ljudi rade...
Kupiš nov auto (sa ko zna koliko odricanja) i šta te dočeka na parkingu.
Kupiš nov auto (sa ko zna koliko odricanja) i šta te dočeka na parkingu.
Pozdrav
Day Walker napisao:MM priznaj da si umesao svoje prste![]()
Jutros videh baš ovu mazdu u saobraćaju sa alu felnama, čini mi se fabričkim (blenuo sam u čepove i imali su M logo, nije išla brzo pa se razaznalo).
Sifra 5x114 

woodoo, jel ovo kod nas negde?
LOPOVI PROMENILI ĆUD: Automobili više nisu zanimljivi, sada kradu točkove! (FOTO) : http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/88 ... ckove-foto
jeste, ugao m. celebonovica i huga klajna.
- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Eto delimicnog odgovora na moje pitanje. Dakle dizalica, sa druge strane je verovatno auto spusten na nesto samo se ne vidi, tek koliko da moze da se izvuce dizalica. Tom istom dizalicom bih mu kost po kost lomio.................... 

Ja nesto ne verujem da sigurnosni srafovi mogu da spasu
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Stjepa, kasko to pokriva, a kako je Mazdica verovatno osigurana...
Zasto bi onda u ovlascenom servisu imali kofer kljuceva za sigurnosne? I opet nisu imali isti kao sto je moj.
TT
TT
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ti lopovi su postali jako drski.
Evo meni dvojica forumaša hoće večeras da skinu točkove. Najavili se ljudi.
Sent using Tapatalk
Evo meni dvojica forumaša hoće večeras da skinu točkove. Najavili se ljudi.

Sent using Tapatalk
Širim haos!
- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Raspitali se ljudi, puzevi imaju dobru cenu 

O cemu vi pricate, pa krade se auto sa mehanickom zastitom, kod kljucem i alarmom, a da ne mogu da odviju sraf...
Naravno da se nece cimati oko nekih obicnih felni i rizikovati da budu uhvaceni, ali vremenom ce sve vise kola imati sigurnosne i verovatno ce preci i na njih pre ili kasnije ,pogotovo kod novijih modela/boljih kola.
Uostalom, bila je prica jedno vreme da ako auto ima sigurnosne, imaju neko sra*e kao sto je onaj materijal za protezu, koji napravi otisak i na osnovu toga urade kljuc.
Ugl, poenta je da ne postoji zastita koju lopov ne moze da skine ako hoce i ako mu se isplati.
Naravno da se nece cimati oko nekih obicnih felni i rizikovati da budu uhvaceni, ali vremenom ce sve vise kola imati sigurnosne i verovatno ce preci i na njih pre ili kasnije ,pogotovo kod novijih modela/boljih kola.
Uostalom, bila je prica jedno vreme da ako auto ima sigurnosne, imaju neko sra*e kao sto je onaj materijal za protezu, koji napravi otisak i na osnovu toga urade kljuc.
Ugl, poenta je da ne postoji zastita koju lopov ne moze da skine ako hoce i ako mu se isplati.
Ima moj cale to,rec je o nekoj smesi koja je odprilike kao zvaka i sluzi bas za te svrhe i nalazi se u kutijici malo vecoj od poklopca za dezodorans, na otvor se stavi kao plasticna folija zagrejana i onda se gurne zub kroz nju u smesu, zatim se samo izvadi zub a ta folija ostane unutra zadrzavajuci oblik zuba. Bas cu da probam da napravim odlivak kljuca kao bude uspeo da stane unutra