Suzuki SX4 - generalna tema
-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
Re: Suzuki SX4 - generalna tema
Pajooooo...sve diraj ali SX4 4x4 ne diraj 

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
Pomenuo ga nisam nego sam lametirao na temu potrebe ili neophodnosti 4x4 pogona u našim krajevima. 

-
- Pridružio se: 30 Mar 2013, 03:26
- Garaža: Toyota Corolla 1.6 Valvematic, Luna 2014
milosdoktorabs napisao:Pajooooo...sve diraj ali SX4 4x4 ne diraj

-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
Da kazem i ja nesto za Dnevnik zasto sve treba 4x4:
1.kad odes na more i sidjes na plazu koja ima sitan pesak.
2.kad padne sneg da se pravis vazan.
3.da se vozis po prirodi kolskim putevima ili po putevima koji su predvidjeni za setnju ili eventualno za bicikl.
4.da se iz ravnice popnes na brdo...jbg ovo je jace od mene.Zena mi je Novosadjanka i za njih je FG planina a za mene sa juga brdo.
5.da kazes da imas 4x4.
6.da verujes da je to isto kao quatro kod oooo
7.da je 4x4 najpovoljniji na trzistu u nekom modelu a svi znamo kom.
8.NAJVISE TREBA KAD SE PENJES NA TROTOAR i JOS VISOK
Tako da svi koji nisu uzeli 4x4 ce morati to da isprave pri sledecoj kupovini pod obavezno.
,aj u zdravlje,malo sale nije na odmet 
3.da se vozis po prirodi kolskim putevima ili po putevima koji su predvidjeni za setnju ili eventualno za bicikl.
4.da se iz ravnice popnes na brdo...jbg ovo je jace od mene.Zena mi je Novosadjanka i za njih je FG planina a za mene sa juga brdo.
5.da kazes da imas 4x4.
Tako da svi koji nisu uzeli 4x4 ce morati to da isprave pri sledecoj kupovini pod obavezno.

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
-
- Pridružio se: 30 Mar 2013, 03:26
- Garaža: Toyota Corolla 1.6 Valvematic, Luna 2014
@milosdoktorabs:
odoh sutra u Suzuki da mi ugrade 4x4 naknadno, ne pitam koliko kosta, nakon ovih 7+1 tacaka 

- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Lm,dok sam odvezao tastu na FG vi ste se lepo raspisali.
Zimsus sam pricao sa puno vlasnika 2WD SUV vozila i svi potvrdili da,makar i za tih 15 dana godisnje vredi doplata za 4WD a kamoli nekome koji ima svaki dan potrebu za njim. Veliku vecinu su poznanicii ubedili da za takvim pogonom nemaju potrebe.
Ako cemo iskreno ja nikad ne bih platio 500L 18.000e (+kamata) jer smatram da postoji bolji izbor za te novce. Na stranu sto je ruzan i sto bih se svaki put uplasio kada ga vidim na parkingu.
To je tvoj licni izbor i potreba i ja se nisam mesao u njega.
Grujic je kupio CR-V najvise zbog skijanja jednom godisnje i lakseg parkiranja po zavejanim parkinzima,Tex takodje. I sad par forumasa treba da ih ubedjuje u suprotno i da kaze kako su pogresili u izboru.

Dejane nisam znao da si tako duhovit. U svakoj sali ima malo istine.
Meni licno 4WD vredi tih 1500e i zato sam ga doplatio. Da li se neko slaze sa tim ili ne mene ne zanima. Kao sto rece Texonja,SUV bez 4x4 je kao kafa bez kofeina, kao pivo bez alkohola.. Bolji croosever naravno da postoji (pricam o C segmentu) samo pitanje je da li vredi doplatiti duplo za njega (recimo CX-5).Sloba napisao:Nisam to uradio jer da sam hteo da povećam budžet kupio bih bolji auto od SX4 (da, i to postoji). Naravno da mi ne bi smetalo da imam 4x4 na kolima. Kome bi smetalo... Tema je vredi li taj pogon toliko koliko povećava cenu i kome treba, a kome ne.

Volim kada mi drugi pricaju sta je dobro i bolje za mene. Tako nesto prihvatam samo od uze familije a misljenje svih ostalih me apsolutno ne zanima.paja napisao:Suština je upravo u tome kome treba 4x4. Velikoj većini ljudi sa foruma apsolutno ne treba (tu ubrajam i tebe)

Ja pricam o finansijskoj nemogucnosti za doplatu 4WD pojedinih vlasnika SX4 a ne da li im je stvarno potreban.paja napisao:Dakle nije reč o nemogućnosti da se plati nego o racionalnom izboru nekog ko živi u urbanoj sredini gde i sa dobrim zimskim gumama prolazim gde treba tih desetak snežnih dana godišnje.

Ako cemo iskreno ja nikad ne bih platio 500L 18.000e (+kamata) jer smatram da postoji bolji izbor za te novce. Na stranu sto je ruzan i sto bih se svaki put uplasio kada ga vidim na parkingu.

Grujic je kupio CR-V najvise zbog skijanja jednom godisnje i lakseg parkiranja po zavejanim parkinzima,Tex takodje. I sad par forumasa treba da ih ubedjuje u suprotno i da kaze kako su pogresili u izboru.

Milojko ti se neoglasavaj a sa tobom cu poseban razgovor obaviti.milosdoktorabs napisao:Da kazem i ja nesto za Dnevnik zasto sve treba 4x4:
5.da kazes da imas 4x4.
,aj u zdravlje,malo sale nije na odmet

Tako je Sasa i to sa letnjim gumama.Saša napisao:Sve to bez problema odrađuje i prednji pogon, pa još i na Puntu.

Dejane nisam znao da si tako duhovit. U svakoj sali ima malo istine.

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Sad si zajebao Texa, on je kupio 4x4 da bi prevezao televizor, a ti da bi u svakom trenutku mogao da vratis tastu kuci. Da ne ostane preko vikenda, ne daj bozemisha napisao:Lm,dok sam odvezao tastu na FG vi ste se lepo raspisali.

Mišo ti očigledno ne shvataš neke stvari ili se praviš da ne shvataš.
1. Nije uopšte upitno da je lepo imati 4x4 i niko ne osuđuje ni Texa ni Gruju ni tebe.... što ste kupili. Ako vas čini srećnim ja sam još srećniji. Sami zaradili sami potrošili. Ali za razliku od njih dvojce ti svima nabijaš na nos da imaš 4x4 božanstvo zvano SX4.
2. Nepristojno je pričati o tuđim finansijama. Ako neko nije uzeo 4x4 jer nije imao para to je na njemu da nam saopšti, a ne na tebi.
3. Popeo si se svima na glavu sa objašnjenjima da je tvoj auto Zevs auto sveta.
4. Stvarno me ne interesuje šta misliš o mom autu. Kupio sam ga za sebe, a ne da bih drugima nabijao na nos kako imam dojajni auto.
5. Niko tebe ne ubeđuje da si pogrešio u izboru. Ti si taj koji ubeđuješ sve ostale vlasnike SX4 da su pogrešili.
1. Nije uopšte upitno da je lepo imati 4x4 i niko ne osuđuje ni Texa ni Gruju ni tebe.... što ste kupili. Ako vas čini srećnim ja sam još srećniji. Sami zaradili sami potrošili. Ali za razliku od njih dvojce ti svima nabijaš na nos da imaš 4x4 božanstvo zvano SX4.
2. Nepristojno je pričati o tuđim finansijama. Ako neko nije uzeo 4x4 jer nije imao para to je na njemu da nam saopšti, a ne na tebi.
3. Popeo si se svima na glavu sa objašnjenjima da je tvoj auto Zevs auto sveta.
4. Stvarno me ne interesuje šta misliš o mom autu. Kupio sam ga za sebe, a ne da bih drugima nabijao na nos kako imam dojajni auto.
5. Niko tebe ne ubeđuje da si pogrešio u izboru. Ti si taj koji ubeđuješ sve ostale vlasnike SX4 da su pogrešili.
4x4 je ekstra fora, za onoga ko ume da uziva u njemu.
Adrenaliska bomba.
Cekam samo da malo napada snega, pa cemo ponovo Pandicu da ubacimo u akciju..
Za nju se bar niko ne boji da je potera, kroz mudd and snow.
Adrenaliska bomba.
Cekam samo da malo napada snega, pa cemo ponovo Pandicu da ubacimo u akciju..
Za nju se bar niko ne boji da je potera, kroz mudd and snow.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Dabome.NexT napisao:Sad si zajebao Texa, on je kupio 4x4 da bi prevezao televizor, a ti da bi u svakom trenutku mogao da vratis tastu kuci. Da ne ostane preko vikenda, ne daj boze

Pajo ti i ostali ocigledno ne razumete sta ja pricam ili se pravite. Ja nikoga ne ubedjujem da je SX4 bozanstvo i da nema boljeg. Pisem svoja iskustva u mojoj temi i nikoga ne teram da cita i da se slozi sa mojim misljenjem. Tex i Gruja ne pisu u svojim temama koliko ja ali me ne bi cudilo da i njima komentarisete slicno. Puno sadasnjih vlasnika SX4 me je kontaktiralo u prilikom kupovine i posle odredjene kilometraze su potvrdili moje impresije. Meni je to dovoljan znak da sam realno izneo svoje impresije i utiske. Nikome ne gledam u finansije,niti bilo koga osudjujem zbog kupovine 2WD modela. Ti si preseo vecini forumasa sa svojim zakljucima i savetima a ne ja.

Bax upravo tako.

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Siguran sam da bi vecina doplatila za 4x4 na svojim kolima da je doplata nesto sitno (npr 500e)
Ja sam prvi koji bi voleo da ima 4x4 zbog tih mesec dana igranja po zavejanim ulicama
Ja sam prvi koji bi voleo da ima 4x4 zbog tih mesec dana igranja po zavejanim ulicama

Brzine idu u H-a !!!

Aha. Svi smo mi glupi, samo si ti pametan.misha napisao:Pajo ti i ostali ocigledno ne razumete sta ja pricam ili se pravite.

Vaistinu.misha napisao:Ja nikoga ne ubedjujem da je SX4 bozanstvo i da nema boljeg.

misha napisao:Nikome ne gledam u finansije,niti bilo koga osudjujem zbog kupovine 2WD modela.
Duplo nepristojno. Em iznosiš sadržaj privatne prepiske, em nekome spočitavaš njegove finansije.misha napisao:Dejane,kupio si SX4 2WD jer nisi imao vise novca na raspolaganju ako se dobro secam ? Ispravi me ako gresim jer tako je kod vecine vlasnika SX4 (bar sam ja tako cuo).
Ti kojima sam se ja popeo na glavu će mi to, nadam se, reći.
Malo se iskulirajte, nema potrebe za teskim recima.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.