McGruja napisao:Ma ja bih bolje ulje sipao, ovo original mi deluje prejeftino
Možda je malo bolje onda Motul, ali neke velike razlike nema. Fordi rade dobro na tom ulju i bezveze je komplicirati. I sam ssam se dosta razpitao o tome, jer sam hteo da sipam najbolju kvalitetu i svi su rekli da je to to šta fordu prija i da ne diram
To svi kazu za Fordovo ulje ....a ja sam do sada imao 2 Forda i nikad nisam koristio Fordovo ulje iz razloga koji navodi i Mc
Stvar je izbora ...Licno pored Selenie za benzince i Castrola edge dalje ne gledam.
Motul kupujte u Kit Komercu ili tako nekoj radnji ako nemate tamo neki popust. Oni uzimaju od Mass-a, i imaju dobar rabat pa je ulje kod njih osetno jeftinije...
ako sam te dobro razumeo,motul je jeftiniji u KIT-u nego kod ovlascenog uvoznika?Cini mi se da oni imaju za veletrgovinu isto neku akciju kao i ovu za fizicka lica 4+1.
Sta smo bese rekli, sta moze da bude od viska ulja ? Ja danas proveravao apropo citave prepiske koja se vodila ovde, imam 1cm preko max na sipkici. A gledao sam da je majstor sipao pa cekao da se slegne pa dosuo, sve vreme prativsi situaciju.