Egzotični automobili na našim ulicama
Re: Egzotični automobili na našim ulicama
Mustang shelby su imali osigurace.Tako da bi i ovaj tebao da ima.
Re: AW: Egzotični automobili na našim ulicama
Ma nije me pogodilostarac vujadin napisao:A nisam bezveze rekao da je pametnija kupovina što te pogodilo, niti da pržim vas "premium fahrere", nego to mislim sasvim ozbiljno u ovom konkretnom slučaju.

Sad kontam sta si hteo da kazes...
Gesendet von meinem GT-I9505
Eleanor je napravljen na osnovi obicnog factbacka, ne na Shelbyevoj. Ili sam ja nesto zajebao.kapor napisao:Mustang shelby su imali osigurace.Tako da bi i ovaj tebao da ima.

Имам једно потпитање...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ne vidim razliku izmedju originalnog i ovog koji navodno nije osim tih osiguraca

Brzine idu u H-a !!!

Deluje mi da je kraci je nos na ovoj,valjda replici, usisnici iza vrata i prozora su drugaciji,nema te osigurace,retrovizor je drugaciji,felne su drugacije,ako je to bitno,razmak izmedju branika i maske,sa sve farovima postoji,sto bi mi reklo da mozda nije odradjeno 100% u mm...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Autentičan ili ne, šmekerica je skroz. Lepo je imati ovakve prozore na ulicama. Ja bih voleo da toga ima što više.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
- 7footer
- Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
- Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker
Stefane, Nikola,
Viđam na Konjarniku-BG Cadillac De Ville iz '60-ih sa tablicama BG(i jedno muško ime na njima).
Auto izgleda impresivno, kao da je svemirski brod sleteo na put.
Bukvalno je veliki kao kamionče, kao Rollse Roycevi stari.
Nisam najsigurniji da l je baš De Ville pošto sam bio u prolazu.
Poz
Viđam na Konjarniku-BG Cadillac De Ville iz '60-ih sa tablicama BG(i jedno muško ime na njima).

Poz
Pozdrav
Kad se cena sazna za koju je zemljak kupio ovaj auto bice neke stvari jasnije .
Inace volim ove stvari, imaju svoje mesto i dan danas i kontam ljude koji vole ovo .
Inace volim ove stvari, imaju svoje mesto i dan danas i kontam ljude koji vole ovo .
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Da li si siguran da je iz 60ih, ja znam za Fleetwood i jedan ElDorado7footer napisao:Stefane, Nikola,
Poz
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ma gotivi on i mnogo gore stvari 

Kad smo kod Eleanor, zar jedan jedini (eventualno jos 2-3 za potrebe filma) original nije onaj iz filma? Sve ostalo su kopije ili 'kopije'. Original iz filma je prodat za 1M $ nekom muzeju, ostalo se pravi po uzoru na njega.
Tacnije sedam ih je napravljeno za potrebe filma.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Prvo, Bila su dva filma "Gone in 60 seconds". U oba je (naravno) bila Eleanor, ova je iz remake-a i nema veze sa Mustangom iz originala. Što se tiče primerka iz remake koji je svima poznatiji - praktično, ne postoji original jer ga Ford nikada nije pravio. Onda, ako se gleda malo drugačije, onda bi moglo da se kaže da je original samo onaj koji je bio u filmu. Ipak, na tržištu se smatra da su originali oni koje je izradio Unique Performance, a svi drugi su replike. Unique Performance je prestao da radi Eleanor jer je firma bankrotirala, pa se time sada bave druge firme i to se sve replike.
Ovo me je zanimalo.starac vujadin napisao:Ipak, na tržištu se smatra da su originali oni koje je izradio Unique Performance, a svi drugi su replike. Unique Performance je prestao da radi Eleanor jer je firma bankrotirala, pa se time sada bave druge firme i to se sve replike.