Fotografija
Re: Koji foto-aparat koristite?
Društvo danas mi je stigao ovaj kaiš http://www.aliexpress.com/item/New-Quic ... 90667.html
Naručen je uz pomoč Uroševe magije, putovao je i putovao, ali je na kraju stigao.
Montirao sam ga, naštelovao na moju visinu i automatski skinuo onaj za oko vrata. Ovo je neuporedivo bolje.
Jastuče koje ide na rame je odličnog kvaliteta, traka bi mogla biti i bolja, ali obzirom na cenu, sve u svemu odlično je.
Naručen je uz pomoč Uroševe magije, putovao je i putovao, ali je na kraju stigao.
Montirao sam ga, naštelovao na moju visinu i automatski skinuo onaj za oko vrata. Ovo je neuporedivo bolje.
Jastuče koje ide na rame je odličnog kvaliteta, traka bi mogla biti i bolja, ali obzirom na cenu, sve u svemu odlično je.
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Sad samo pazi da se ne obesis o njega
Zezam se naravno, super stvarcica pogotovo za nekoga ko se ne odvaja od aparata, za tebe to ne vazi Pajo 

Na protiv. Ko zna koliko puta nisam poneo aparat jer me oko vrata davi, a sa ramena mi spada i stalno moram da ga pridržavam rukom.
Nemaš neki ranac? Ja obmotam fabrički kaiš oko ruke i tako nosim. Eventualno preko ramena, a oko vrata samo kad menjam objektive.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
Imam torbu ali me mrzi da je teglim i ona mi spada s ramena, a ruke mi trebaju slobodne da se zezam s detetom.
Za tebe je ovo http://www.aliexpress.com/item/2013-New ... 44485.html
Za tebe je ovo http://www.aliexpress.com/item/2013-New ... 44485.html
- BAJKER
Da znas da bim mi odgovaralo, ponekad kajs oko vrata zaista smeta pogotovo leti kada upekne pa se znojim. Jos kada foto ranac obesim dodatna je muka 

Pa zamoli Uroša da ti naruči. Ima nešto mojih para kod njega tako da ne morate da se jurite za pare.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- BAJKER
Stari dizajni foto aparata u novom ruhu ponovo se vracaju, Nikon izbacio retro dizajn svog novog foto aparata NIKON DF sa skromnom cenom samog tela od oko 2700$

Da slikaš crno-bele fotografije sa stilom.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Sa Stilom, ali obavezno JTD.
Ako mene pitate, bolje imati nedostatak stila i 2700$ u džepu.
Ovo je umobolna cena. 

Ako mene pitate, bolje imati nedostatak stila i 2700$ u džepu.

Širim haos!
Šminkerica je, pre nego što ima neku poentu. Opet bih pre uzeo D600/700/800 nego ovako nešto. Valjda se foto oprema kupuje zbog performansi i krajnjeg rezultata, a ne izgleda.
Ne verujem da je cilj projekta zarada, nego da se skreće malo pažnja na brend kroz medije. Ko hoće ozbiljno da radi, kod njih će naći mnogo fenomenalne opreme.
Ne verujem da je cilj projekta zarada, nego da se skreće malo pažnja na brend kroz medije. Ko hoće ozbiljno da radi, kod njih će naći mnogo fenomenalne opreme.
Pristup selektovamju blende, ekspozicije, ISO, i td. - direktno, bez potrebe za pristiskanje jednog ili dva selektora u meniju da bi se doslo do trazene funkcije....
Vec dovoljan razlog ZA
Vec dovoljan razlog ZA