Alkohol i volan

Imaš i gde je 0,8 promila, i 0,5 je ok, to sitno nema nikakve veze sem kada se teoretiše...half man napisao:Ko naduva ,momentalno oduzimanje dozvole dozivotno. Pa kako je u nekim razvijenim zemljama zabranjen i 0,1 promil u krvi.. Kod nas se tolerise 0.3 i onda ljudi nagadjaju jesu li presli granicu ili nisu.
Alkohol i volan

Millie26 napisao:Ma, od tada ne pijem
 Inace, serem se ja na to pravosudje kad ni nakon dve godine nisu uspeli da pravosnazno donesu presudu.
 Inace, serem se ja na to pravosudje kad ni nakon dve godine nisu uspeli da pravosnazno donesu presudu.   Nista protiv tebe licno, samo kazem da su oni krs. I da, za ubuduce, alkohol i volan
 Nista protiv tebe licno, samo kazem da su oni krs. I da, za ubuduce, alkohol i volan  
Zastarelost presude je godinu dana posle pravosnaznosti presude. Tako da ako te za tih godinu dana ne nadju kuci i odvuku da gulis krompir ne moras nista da platisNexT napisao:Sta ako dobijes resenje o pesudi (mandatna kazna, nema bodova ni oduzimanja), i iskuliras, tacnije ne platis?
Znam, slazem se sa tobom. Toliko nas prodje nekaznjeno pa smo zato i nesavesni vozaci ali sam ipak srecna sto je u mom slucaju zastarelo. Sada vodim racuna mada i tada mislim da su me nekako zeznuli ali dobro...H4wkeye napisao:Millie26 napisao:Ma, od tada ne pijemInace, serem se ja na to pravosudje kad ni nakon dve godine nisu uspeli da pravosnazno donesu presudu.
Nista protiv tebe licno, samo kazem da su oni krs. I da, za ubuduce, alkohol i volan