Biseri iz oglasa
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Biseri iz oglasa
Al`je ovde Fiat Coupe "pao za slobodu"... 

Meni se Fiat Coupe kao auto mnogo dopada,ali dorade istog su sacuvaj Boze i sakloni.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ovo je specificna vrsta budale kada mu ovako nesto padne napamet da napravi, pa stavi na oglase sa ovakvom cifrom 

Citao sam o ovome na nekom forumu, cini mi se na oldtajmeri.rs. Pola je Fiat Coupe pola poliester. 

Имам једно потпитање...
Imao sam Coupea. Kvario se nonstop, bukvalno, od elektronike do mehanike, ostavljao me na putu, uzas, ali sam ga voleo. To treba stvarno voleti da bi ga voleo. Kao za Tita kad kaze Bata Zivojinovic "Lagao je, mamicu mu, samo je lagao... Al smo ga voleli!!" 
I danas kad vidim Fiat Coupe na ulici, zagledam ga. Pinifarina...
sent from my HTC Sensation

I danas kad vidim Fiat Coupe na ulici, zagledam ga. Pinifarina...
sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Одг: Biseri iz oglasa
Ja kad vidim taj auto prva asocijacija mi je voda u zadnjom stopovima.
Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Meni 5 cilindara, Ferrari za plebs 
Mocan auto.
Sent from my ZTE-SKATE

Mocan auto.
Sent from my ZTE-SKATE
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Kad ga offujemo da se i ja zapljunem.
Meni će uvek prva asocijacija na taj auto ostati 1999. nakon bombardovanja, i jedan braon Coupe na italijansikim tablicama kog je dovezao jedan komšija u (svojim) kasnim tinejdžerskim godinama. Koliko smo svi mi klinci tad balavili za tim autom.
Sećam se i mesta gde sam ga prvi put ugledao.
Meni će uvek prva asocijacija na taj auto ostati 1999. nakon bombardovanja, i jedan braon Coupe na italijansikim tablicama kog je dovezao jedan komšija u (svojim) kasnim tinejdžerskim godinama. Koliko smo svi mi klinci tad balavili za tim autom.
Sećam se i mesta gde sam ga prvi put ugledao.

4 cilindra, 5 ventila po cilindru, turbo...odlicne performanse i danas... ali uglavnom ih sad voze neki sabani koji su ih pretvorili u razne kreature, nazalost, inace je auto za to vreme izgledao fenomenalno...sto rece, pininfarinaBax napisao:Meni 5 cilindara, Ferrari za plebs
Mocan auto.
Sent from my ZTE-SKATE

Bio je i petak sa 20v i turbom i isporucivao je oko 220 konjica. 

I 6,5 do 100 

u pravu si, ja sam pogresio, mislio sam da je 20v sa 4 cilindra i 5 ventila a zapravo je 5 cilindara po 4 ventila...kapor napisao:Bio je i petak sa 20v i turbom i isporucivao je oko 220 konjica.

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
hahahaa
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... 65_1300cc/
Yugo u odlicnom stanju ,2002 godiste .Motor u odlicnom stanju netrosi ulje i neduva na iber lauh motor je suv ko barut...
sto se tice opreme: elektro podizaci ,centralno zakljucavanje, alarm soprcka rikardo sedista ,alulfelne 13 ,discazeri ,gume su u solidnom stanju
sporcki auspuh ,zatamljena stakla .. u untra muzika pioner zvucnici u vratima i pozadi dve elipse... sporci volan , napred mu je stavljena kosta ojacanje ..
sporcki amortizeri i opruge .spusten..

http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... 65_1300cc/
Yugo u odlicnom stanju ,2002 godiste .Motor u odlicnom stanju netrosi ulje i neduva na iber lauh motor je suv ko barut...
sto se tice opreme: elektro podizaci ,centralno zakljucavanje, alarm soprcka rikardo sedista ,alulfelne 13 ,discazeri ,gume su u solidnom stanju
sporcki auspuh ,zatamljena stakla .. u untra muzika pioner zvucnici u vratima i pozadi dve elipse... sporci volan , napred mu je stavljena kosta ojacanje ..
sporcki amortizeri i opruge .spusten..
Brzine idu u H-a !!!

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Nije jedini, i moj drugar kaže Rikardo, non stop ga ispravljam 
sent from Optimus 4X HD using Tapatalk 2

sent from Optimus 4X HD using Tapatalk 2