PayPal

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Re: PayPal

Post od nuk »

Nisam probao sa PP ali je neko napisao da moze, koliko se secam. Meni je ta kartica vise puta odbijana od razlicitih inostranih prodavaca i zbog toga je retko koristim
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Da ne ispadne reklama, ali MOZE :kezo:
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Re: Одг: PayPal

Post od Saša »

Pitam jer jedni kažu da može, drugi da ne može, ali verovaću vam i idem sutra da je napravim. Moram poručiti bateriju za telefon jer jer ovde nigde nema i još neke sitnice, a Pay Pal će mi dobro doći i za plaćanje depozita za more (banka me oderala prošli put) i još neke sitne transakcije. :)

Tapatalk
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:

Post od pedja »

Ja mogu, eto, da se ogradim :kezo:
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Dovoljno, ako jedan može - mogu svi... :)
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Može pay pal sa Intesom internet ;)

paja napisao:Jok. Moraću da aktiviram.
Ako imaš samo Intesu internet, ne može da se aktivira :glavomuzid: Ja sam probao, i servirali su mi priču da ne može, već da će moći ako uzmem još neku karticu bla bla... (od trenutka kad sam čuo druga kartica sam prestao da slušam :) )
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Ja sam imao ebanking samo sa Intezom Internet. Od pre neki dan imam i Vizu Electron kod njih i automatski u mi je dodali u moj nalog. Odličan im je servis. Mozda ih mrzi naknadno da to omogucavaju to a ja sam trazio ebanking prilikom podnosenja zahteva za izdavanje.

HUAWEI P6 via TT
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:

Post od pedja »

Placa li se sta, ako ebanking nije vezan za tekuci? Odnosno, placa li se upotreba.ebankonga samo za Visa Internet karticu?

TT
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Ne plaća se.
Korisnikov avatar
half man
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S

Post od half man »

Stigao paket od dx-a posle jedno 2 meseca..

Lg G2
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Kod koga je najpovoljnije otvoriti karticu samo za internet placanje? Bio sam u raišajzen i traze odmah 20e da se uplati i 20din po mesecu za svaki mesec na koliko je kartica odobrena. Odma sada odma varijanta.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
Slika
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Intesa internet, više puta spominjanja pa imaš detalje ako pretražiš, mislim ne samo u ovoj temi
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

paja napisao: Nisam pitao šta je i kako je jer sam jezivo žurio, ali nemam drugo objašnjenje. Ima li neko drugu ideju?
Najbolje traži u bilo kojoj ekspozituri da ti odštampaju LIB, pa onda sa tim brojem otvori nalog na https://online.bancaintesabeograd.com . Onda možeš sve lepo precizno da pratiš šta, ko, kada i koliko skida, vraća ili rezerviše. Prodavci se malo čudno ponašaju, meni se dešavalo da skinu više, pa drže neko vreme, pa vrate ostatak. Ili rezervišu, pa onda naplate regularno, a rezervaciju "zaborave" da vrate, tj. vrate je tek posle npr. mesec dana.

I, (ponovo) bih savetovao svima da se ne bakćete sa tim "internet" karticama, već da uzmete klasičnu Visu Electron. Isto je potpuno besplatna, isto ne zahteva depozit, ali se prihvata svuda bez izuzetka + možete je koristiti za klasična plaćanja + na bankomatima.
Ђенерал Јанковић
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Treba nam tema za ebay kupovine.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:

Re: Одг: PayPal

Post od Saša »

Odustao sam od ideje sa Visom Internet kod Intese. Supruga ima Visu Classic kod Societe koja je takođe debitna i vezana sa dva računa, dinarskim i deviznim, i po rečima ovih u banci može bez problema da se veže sa Pay Pal nalogom, pa ću probati najpre sa njom. Dinarski račun se koristi za plaćanja i podizanja para u zemlji, a devizni za plaćanja u inostranstvu i preko Interneta, a međusobno su potpuno odvojeni što je takođe dobro.

Tapatalk
Odgovori