http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... _povoljno/
Pratim ovaj oglas vec duze vreme, model kao model mi se bas svidja , svidja mi se i motor, ima sasvim dovoljno konja i moze plin za razliku od 2.0 jts , dizel nikad u zivotu nisam imao tako da me 1.9 bas i ne privlaci i resim ja danas da pozovem oglas, javi se gospodin i kaze da je enterijer odlican , motor takodje , presao pravih 106000 , i da se malo cuje spaner ali da u svakom slucaju treba veliki servis da se radi, pitam za cenu kaze on 5000 , ja kazem kako je pre nekoliko meseci stajala cena 3700 on kaze nema sanse bila cena 5500 pa 5000 i na kraju stavili dogovor , i pita on mene kolko bi dao.Ja zaten pitanjem kazem , pa 3700 al ne bih da Vas vredjam verovatno je bio nesporazum, on kaze moze , u minusu sam 800 evra al auto dugo stoji , donesi pare i teraj auto.Ja jos vise zatecen , kazem moram prvo stila da prodam jer nemam para odmah, kaze on donesi kaparu i cekace te auto dok ne prodas stila.Jel bio neko na ovom placu , jel gledao ovu alfu, cena mi savrseno odgovara iako trenutno nemam para, sta da radim nisam pametan .