Preporuke za sve i svašta
Re: Preporuke za sve i svašta
Ja sam slušao Branka kockicu s gramofona. 

Oduševljeni sutrojanac napisao:I šta kažu deca?

Ljudi zna li neko nekog ko prepravlja skijaške pantalone. Obični šnajderi nisu u opticaju jer su šavovi i lepljeni i ne znaju šta da rade.
Koje su? Ja sam moje Burberry ski pantalone nosio u njihovu prodavnicu,i sve se vratilo kao da niceg nije ni bilo.
Probaj da odes do neke tako bolje radnje i da pitas kojeg snajdera koriste,da ti daju kontakt...
Ako zelis,ima zena na Zelenom Vencu,meni je popravljala skroz rascepane Hugo i Paul&Shark kosulje,kao da nikada nisu ni cepane,a njih ne moze svako da vrati u fabricko stanje...
Vrhunski radi,pa je moguce da ima i tehnike za to,a mozda i zna nekoga ko to radi...
Probaj da odes do neke tako bolje radnje i da pitas kojeg snajdera koriste,da ti daju kontakt...
Ako zelis,ima zena na Zelenom Vencu,meni je popravljala skroz rascepane Hugo i Paul&Shark kosulje,kao da nikada nisu ni cepane,a njih ne moze svako da vrati u fabricko stanje...
Vrhunski radi,pa je moguce da ima i tehnike za to,a mozda i zna nekoga ko to radi...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ma imam odličnu šnajderku. Nije problem u tome. Problem je što je žena kupila borderske pantalone pre neku godinu jer su bile smešno jeftine, a super izgledaju. Sada, naravno hoće da ih suzi da budu za šetnju po Kopu. Odnela ih je kod te naše šnajderke, ali se ispostvilo da su šavovi, osim što su proštepani istovremeno i lepljeni da bi bili vodo nepropusni. Ako ih rasturi ne može da ih zalepi.
Nista,onda prvo snajderka,pa onda super lepak u ruke 
Salim se,ja verujem da je vecina ski pantalona tako,da ni jedne nisu samo prostim koncima prostepane,tako da sigurno postoji neko ko to moze da sredi...
Ja sam ti rekao sta da uradis,da odes i da pitas neku jacu radnju, ko im sredjuje takve stvari...
Meni su za moje pantalone uzeli 5.000 dinara da poprave.
Ili da odes na neki ski/snowbord forum,pa da pitas,verovatno je isto neko do sada popravljao pantalone...

Salim se,ja verujem da je vecina ski pantalona tako,da ni jedne nisu samo prostim koncima prostepane,tako da sigurno postoji neko ko to moze da sredi...
Ja sam ti rekao sta da uradis,da odes i da pitas neku jacu radnju, ko im sredjuje takve stvari...
Meni su za moje pantalone uzeli 5.000 dinara da poprave.
Ili da odes na neki ski/snowbord forum,pa da pitas,verovatno je isto neko do sada popravljao pantalone...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Pametnice moja, nikad se ne bih setio da postoji ski forum. 

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Za ubuduće da znaš, pta god da zamisliš, za to postoji forum 

- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Moze li preporuka za nekog dobrog parketara?
Konkretno za hoblovanje i lakiranje.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Kakav japanski fuš i nekvalitet 

Ja imam drugara Ljupceta, meni i mojim kolegama je lepo uradio parket.steva_anya napisao:Moze li preporuka za nekog dobrog parketara?
Sent from my ZTE-SKATE
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Kupio sam termoaktivne dugacke gace, neke kineske (u Gori, ali je made in China) i za moje potrebe su bile odlicne.
Ne skijam, ne izlazem se ekstremno niskim temperaturama, pa sam uzeo neke jeftinije, koje su omogucile tacno ono sto mi treba: Da napolju ne bude hladno, ali i jos bitniju stvar: da unutra ne greju. Odlicna stvar. Znao sam i ranije za takvu odecu, ali nisam imao potrebu da je kupujem. Svakako se isplatilo.
Ne skijam, ne izlazem se ekstremno niskim temperaturama, pa sam uzeo neke jeftinije, koje su omogucile tacno ono sto mi treba: Da napolju ne bude hladno, ali i jos bitniju stvar: da unutra ne greju. Odlicna stvar. Znao sam i ranije za takvu odecu, ali nisam imao potrebu da je kupujem. Svakako se isplatilo.
Lepo je što si to podelio sa nama 

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Da, nisam napomenuo da sam ih kupio zbog Kopaonika.
Po BGu - Kuca-auto-posao, nema neke potrebe
Po BGu - Kuca-auto-posao, nema neke potrebe