http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... 6_coupe/#1

Onda imamo drugaciji pogled na trziste. Meni se cini da je ovo realno, i jos da spusti mozda na 15-16k.Texonja napisao:Po meni roba vredi onoliko za koliko moze da se proda, a mislim da ovaj ne moze ni za tih 12-13 da se zaista proda.Scuderia napisao:Preteraste ga i vi. Dobar kupe, 320d, mpack 2003 godiste kosta 12-13k na nase table. Ovaj vredi vise od toga, ali slazem se da ne vredi duplo vise koliko on trazi.
Pa ja Porsche star 2 god sa 9.000km na satu nisam mogao da prodam za vise od 25.000 ... i to sam jedva dobio. Srbija, kriza, to je realnost! To je realna cena u ovom trenutku, ocigledno, iako je takav preko 35k u Nemackoj. Mogao sam da cekam da prodje jos 2 god, pa da mu realna cena i u Nemackoj bude 25k, ali sta bih time dobio kada bi onda u Srbiji realna bila 15-20k?Scuderia napisao: Onda imamo drugaciji pogled na trziste. Meni se cini da je ovo realno, i jos da spusti mozda na 15-16k.
Mozda motor od brisaca.Sloba napisao:Kaže da je motor kompletan i neoštećen
OK, slazem se da svaka roba nadje kupca, ali ne po svakoj ceni. A ovo "hitno" je mozda sustina. Sta znaci hitno?Scuderia napisao:E sad ako je hitna prodaja to je druga stvar i to ne racunam jer tu cenu odredjuje kupac, a ne prodavac.