Stigla zima...
Re: Stigla zima...
Sa tim Winter1, meni hje Zoro bio kao na klizaljkama, blagi zasu.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ma na 1000 obrtaja kad krecem sa semafora proklizava i to mnogo. Oktavija 1.9. Užasna guma. 2 godine stara, ako su 15000 presle u vrh glave.
HUAWEI P6 via TT
HUAWEI P6 via TT
Ja kad to kazem onda sam preosetljiv, ma to je djubre od gume. 
Ja nocas terao Firestone, drze se odlicno, tj nista se ne desava neocekivano, jos uvek.

Ja nocas terao Firestone, drze se odlicno, tj nista se ne desava neocekivano, jos uvek.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Meni su bile odlicne prvu sezonu, drugu vec losije, videcemo kamo ce ove godine. Cenim da su presle oko 20k km...
Idi kod Ivana, ionako ne placas tiUroš S. napisao:Au koje govno ova Wintera po mokrom...
HUAWEI P6 via TT

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Nisi Bax jedini koji tako misli o Winter1, ali svakako smo preglasani od strane onih koji je dižu u nebesa.
Posetite www.garaza.rs !
Zna se sta je Wintera, kao i sto se zna kako se vozi zimi po snegu ili ledu ili kisi.
Oni koji su pazljivi, svaka zimska guma je dobra
Wintera se odlično pokazala na suzuki swiftu od 850 kg i 61 ks. dot iz 2008. sad je montirana 6. put i prešla oko 35k km a nakon ove sezone će u đubre. Ne kliza nešto naročito ali ni sam auto nije zahtevan pa se ne primećuje.
Dok se recimo na fabiji već posle druge godine osetilo da kliza neuporedivo više pri kretanju i na kiši. U suštini ne bih je stavljao na noviji auto preko 1100 kg i 65 ks.
Dok se recimo na fabiji već posle druge godine osetilo da kliza neuporedivo više pri kretanju i na kiši. U suštini ne bih je stavljao na noviji auto preko 1100 kg i 65 ks.
Na sestrinu Astru smo sticajem okolnosti stavili Winter1, jedva čekam da probam kakva je guma, jer je zaista puno svakakvih priča...
Za čist sneg je više nego dobra, problem je mokro i suvo a taj problem se solidno povećava nakon par godina.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
McGruja napisao:Zna se sta je Wintera, kao i sto se zna kako se vozi zimi po snegu ili ledu ili kisi.

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa ne slažem se baš, nije dzabe dobra guma dobra, a loša loša---
Naravno, svaka je ista...
Dok se ne zakoči naglo
Tada je dobra - dobra, a loša... loša
Dok se ne zakoči naglo

Tada je dobra - dobra, a loša... loša

Moje iskustvo sa winterom je dobro. Mozda nisam previse zahtevan kupac, ali ne primecujem razliku sa mojim slilom voznje od guma koje sam do sad imao.
Smatram da je u vozacu glavni problem i sposobnostima auta. Ni aplin ni d4, nece spastiti onog ko ne postuje brzinu, uslove na putu
Sa druge strane i losa zimska guma kod odgovornog vozaca bice bezbednija....
Najlosija guma koju sam imao po meni je neki barum, koji je u to vreme na proslom autu bas brujao, i nervirao me, i
fulda eco control, koja se brzo stanjila, i koja je skupljala kamencice, a posto vozim van asfalta, to mi je bila velika zamerka...
kad se zavuce nece da ispadne
Smatram da je u vozacu glavni problem i sposobnostima auta. Ni aplin ni d4, nece spastiti onog ko ne postuje brzinu, uslove na putu
Sa druge strane i losa zimska guma kod odgovornog vozaca bice bezbednija....
Najlosija guma koju sam imao po meni je neki barum, koji je u to vreme na proslom autu bas brujao, i nervirao me, i
fulda eco control, koja se brzo stanjila, i koja je skupljala kamencice, a posto vozim van asfalta, to mi je bila velika zamerka...
kad se zavuce nece da ispadne
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Evo malopre baš, vozam tu Oktaviju, i mimoilazim se sa likom, imamo sasvim dovoljno mesta da se mimoiđemo, ali sa njegove strane je parkiran jedan auto uz ulicu i baš u trenutku dok prolazi pored njega taj parkirani otvara vrata, lik koji ide ka meni naglo cima u moju traku, ja zakucavam pedalu kočnice, oboje smo išli oko 30 kmh, ja kočim, klizam, ništa, klizam i dalje, on je ukočio, da nije pokupio bih ga. Eto to je Wintera stara dve godine, katastrofa, ne smem da zamislim šta bi se desilo u blagoj krivini pri 80kmh ako bi morao da zalepim kočnicu.