Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od Xepoj87 »

AcaKayak napisao:Od one upotrebe koja je meni potrebna, sem note serije i G2 mislim da ni jedan telefon ne moze dan da izdrzi :)
G2 nista spec nije,butterfly s koji je izasao pre 6 meseci radi bas dosta duze od njega,cak i od note 3 radi duze. Ista baterija,manji ekranod note 3,bolja optimizacija softvera.

Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Sa kamerom od 4mpix koja je verovatno kao na one max, platio bih nekome da mi ga uzme i nikad vise ne vrati :)
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm

Post od Milos_kg »

HTC Butterfly S je vrlo redak kod nas,zato se i ne uzimao kao instanca za poredjenje.

--------------------------
Evo preporuka za jos jednu app, sigurno ce svakom koristiti. U pitanju je "Pocket". Sve ono sto zelite da odgledate, pogledate, procitate kasnije, mozete da strpate u Pocket (dzep).

Slika

Sent from LG Optimus G via Tapatalk
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Ja nisam video ovde taj Butterfly S.
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm

Post od Milos_kg »

Jos jedna vrhunska stvar kod Pocket aplikacije - mozete da instalirate plugin za vas browser na racunaru, ulogujete se sa kreiranim nalogom, i sinhronizujete pocket. Super stvarcica kada se nesto ne stigne od kuce, pa se ostavi da se procita kasnije sa telefona, ili obrnuti. :bravo:

Sent from LG Optimus G via Tapatalk
Korisnikov avatar
half man
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S

Post od half man »

AcaKayak napisao:Od one upotrebe koja je meni potrebna, sem note serije i G2 mislim da ni jedan telefon ne moze dan da izdrzi :)
Mislim da imamo iste potrebe:)

Lg G2
podvarak
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:00

Post od podvarak »

Xepoj87 napisao:
G2 nista spec nije,butterfly s koji je izasao pre 6 meseci radi bas dosta duze od njega,cak i od note 3 radi duze. Ista baterija,manji ekranod note 3,bolja optimizacija softvera.

Kao prvo, butterfly s nema isti hardver ko N3 i G2. Ima slabiju verziju Snap-a sa 400MHz manjim klokom. Ima manji ekran i vecu bateriju od G2 a duze traje samo u video playback-u. (G2 vs Butterfly S). Ja kontam da bi ti stvarno voleo da HTC ima konkurentan model trenutno i bas se trudis da ovaj butterfly s podignes al ne ide ... jednostavno ne ide :)
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Da se niko ne uvredi ali HTC je bas puko ;)
Pa oni za sledecu godinu najavljuju One nasledika sa hardverom koji konkurancija vec dva meseca nudi na trzistu.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Sony najavljuje Z1s, mini verziju Z1. Ono što je dobro je što će ovo prva "mini" verzija nekog flagship modela koja nije uštrojena s tehničkim karakteristikama u odnosu na svog većeg brata.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

paja napisao:Ljudi kako prebaciti sve podatke sa Xperie na S4 i kako isto to uraditi sa Nokie C3 na Xperiu?
Geza napisao:Probaj My phone explorer.
http://www.fjsoft.at/en/downloads.php
Neće da prepozna Xperiu, a svakako ne radi sa nokiom. Ima li neko drugu ideju.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Jeste puk'o ali meni i dalje moj HTC One S izgleda bolje i kvalitetnije od svih Samsung-a na gomili :)

p.s. O kucistu pricam...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
iggyboy
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
Garaža: 407 coupe 2.2 petrol

Post od iggyboy »

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

podvarak napisao:
Xepoj87 napisao:

Kao prvo, butterfly s nema isti hardver ko N3 i G2. Ima slabiju verziju Snap-a sa 400MHz manjim klokom. Ima manji ekran i vecu bateriju od G2 a duze traje samo u video playback-u. (G2 vs Butterfly S). Ja kontam da bi ti stvarno voleo da HTC ima konkurentan model trenutno i bas se trudis da ovaj butterfly s podignes al ne ide ... jednostavno ne ide :)
Nigde nisam rekao da je konkurentan,vec samo da taj vek baterije nije nista spec. Ni o cemu drugom pricao nisam,tako da ne moras da mi ubacujes reci u usta i izvodis pausalne zakljucke da izdiz Htc,vec mi se Butterfly S zaista svideo kada je izasao. Da bih voleo...pa iskreno,bole me stojko za Htc i ostale. Uzmem ono sto mi je najbolje u ponudi jednom u 2 godine i to je to. Najradije bih presao na neki Sony,samo os dobar da imaju. Realne stvari koje htc ima bolje sam hvalio,nista vise od toga.
I svaki utisak deli vecina ljudi koji su malo poredili telefone. Opet ce sada ispasti da sam HTC fanatik,samo zato sto iznosim dobre strane telefona koji koristim,kao i drugi za svoje fonove. Mom fonu je baterija slabija od s4,kamera za detalje losija,telefon se grebe,ne znam sta bih jos rekao od mana,ali sam siguran da do sada svi znaju...
Za telefon me,ali stvarno boli uvo. Sto se moze videti po stanju istog posle svega par meseci...
Kao kada bi me pitao za ati i nvidia...
Bole me uvo za obe firme,ali cu ti uvek preporuciti nvidiu za koju mislim da je bolja,kao i intel,amd...

podvarak
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:00

Post od podvarak »

Nista ti nisam ubacio u usta, sam kazes u prethodnom postu da butterfly s radi dosta duze od G2 i N3 i da ima bolje optimizovan sistem od N3. Ja koliko vidim, nema ni jedno ni drugo. Sto se tice poredjenja baterije sa G2, vidi se lepo na testu kako stoje stvari (cak sam pogresio malopre za video playback, jer i tu G2 dominira). A sto se tice optimizacije sistema, N3 ima dosta jaci proc i veci ekran, pa je zbog toga baterija egal kad se sve sabere.

Slika

Slika

Slika
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Ja dam gledao tu na gsmareni u specifikaciji,pa sam rekao... Znaci primetio si da sam rekao za bolju optimizaciji,a nisi primetio da sam rekao da manje trosi i zbog manjeg ekrana,a imaju isti bateriju?

Odgovori