Kupovina Suzuki SX4 ili Grand Vitara
Re: Kupovina Suzuki SX4 ili Grand Vitara
Moj glas ide za Vitaru. To je ipak veca klasa u odnosu na sx4, zadovoljava sve aspekte koje Mica trazi. SX4 je premali za to. I naravno dizel, pod obavezno. 

-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
ma samo suzuki 

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
Meni je Jimni bog.
Sent from my ZTE-SKATE
Sent from my ZTE-SKATE
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Mozda Jimnijev tata...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Upravo tako. 
Imao je drugar, neverovatna mala šklopocija koja je prolazila po nekim prilično nedostupnim terenima.
Sent using Tapatalk

Imao je drugar, neverovatna mala šklopocija koja je prolazila po nekim prilično nedostupnim terenima.
Sent using Tapatalk
Širim haos!
A prva Vitara keva 

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Teško može da se preporuči jedna od ova dva modela jer ne znamo kako će čovek eksploatisati auto, koliko mu je off road bitan, a koliko vožnja putem...To su dva jako različita vozila.
e pa hvala vam svima na sugestijama, off road me ne zanima, zivim na vr' brda i zimi bez 4x4 zaista ne mogu, osim toga isto vazi kao ono"ko jednom sedne u japanca ne menja"tako i 4x4, ko jednom proba ne menja, iskreno, citajuci sve ove teme mishe, robina, bajkera polako sam poceo da razmisljam o suzukiju iako poslednje 24 godine vozim toyote i zaista sam prezadovoljan, trio me naveo na grand vitaru jer je made in japan mada mojoj zeni je sx4 bio meta kada smo i corollu e 12 kupovali ali to nije realizovano jer su za te pare kupljena kola i njoj i meni
svakako i definitivno grand vitara, evo i zasto, grand vitara je po svojoj liniji najlepsa od svih, niej skupa za odrzavanje, normalna registracija, normalna velicina za grad i putovanje... realno blokada dif.mi nije nuzna ali dobro je sto je ima, ne zurim, sada u januaru idem do svajcarske pa cu merkati, otici cu i do nemacke da pogledam , ako neko kojim slucajem sazna za neki primerak do 100 k km, oko 2009 god, od prvog vlasnika sa urednom servisnom dokumentacijom neka dojavi, najkasnije na prolece se pridruzujem klanu suzukijevaca na garaza forumu 

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ako ti nije bitan off road onda Vitara nije baš najbolje rešenje. Jeste kvalitetan i prost za održavanje, ali to je neudobno vozilo, konzervativne konstrukcije sa šasijom, loš za putovanja, a ni po gradu se ne snalazi najbolje. Za to što si opisao SX4 lagano ti radi posao, a i žena će biti zadovoljna.
A ako tražiš ozbiljnije, muževnije off road-ere onda bih prednost dao X-trailu.
A ako tražiš ozbiljnije, muževnije off road-ere onda bih prednost dao X-trailu.