Srbistan - krađe kola, delova, goriva...

Elektro i mehanička zaštita
Odgovori
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Re: Srbistan - krađe kola, delova, goriva...

Post od Delija »

Ne vidim bas sta je tu toliki problem. I ja kao klinac nisam voleo mnogo da se seckam po prodavnicama (ne volim ni danas), a nije bas uvek bilo nekoga da me cuva sve vreme... Sacekam u autu igrajuci video igrice i svima dobro :)
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Ma mnogi to rade, samo se svi zgražavaju i prenemažu kada se desi nešto ovakvo... I ja sam bio prinuđen par puta da ostavim decu u autu, no auto je pritom uvek bio uredno parkiran i zaključan, a ja se vraćao nazad u roku minut-dva, i to sve trčeći... :zbunjen:
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Moju babu je krenuo da nosi pauk :mrgreen:

Cale i keva je ostavili u kolima dok su otisli do prodavnice i oni je zakace i krenu da je dizu na pauk. Ona jadna zena nije smela nista da kaze. Radnici se zbunili kad su videli, izvinjavali se posle pola sata

Sent from my XT910 using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

:lol:
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Saša napisao:Ma mnogi to rade, samo se svi zgražavaju i prenemažu kada se desi nešto ovakvo... I ja sam bio prinuđen par puta da ostavim decu u autu, no auto je pritom uvek bio uredno parkiran i zaključan, a ja se vraćao nazad u roku minut-dva, i to sve trčeći... :zbunjen:

To nije bas normalno...
Korisnikov avatar
profesorPROST
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50

Post od profesorPROST »

stefanan napisao:Moju babu je krenuo da nosi pauk :mrgreen:

Cale i keva je ostavili u kolima dok su otisli do prodavnice i oni je zakace i krenu da je dizu na pauk. Ona jadna zena nije smela nista da kaze. Radnici se zbunili kad su videli, izvinjavali se posle pola sata
:rofl: :rofl: :rofl:
Never Say Never Again
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Ne mogu da zamislim situaciju u kojoj bih ostavio dete u kolima a ja otisao, makar to bilo na dva minuta
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Re: Одг: Srbistan - krađe kola, delova, goriva...

Post od Saša »

Polako, doći ćete i vi u takvu situaciju jednog dana...

Tapatalk
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

Pa ajd, opisi mi situaciju, ja imam dva deteta vec i zanima me
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

stefanan napisao:Moju babu je krenuo da nosi pauk :mrgreen:

Sent from my XT910 using Tapatalk 2
Brate :kezo: :kezo: :kezo:
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Rakhil napisao:Pa ajd, opisi mi situaciju, ja imam dva deteta vec i zanima me

Evo sada i mene interesuje, ponekada mi je stvarno smor da otkopcam dete iz sedista izvedem napolje za taj minut i ponovo sve nazad ali nema te sile koja bi me naterala da dete ostavim samo u kolima. Suludo...

Zamisljam scenu, ne dao Bog nikome, da se desi nesto kao sto se desilo clanu Jumbo koji je regularno parkirao auto i budala na leti na njega, ovo za kradju da ne pominjem, kako bi se onda osecao da je dete ostalo u kolima?
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Rakhil napisao:Pa ajd, opisi mi situaciju, ja imam dva deteta vec i zanima me
Uđeš u garažu, ubaciš dete u auto, isparkiraš auto iz garaže, ostaviš dete u kolima, izađeš da zatvoriš garažu i kapiju i vratiš se.

Situacija 2 isto to al u suprotnom smeru.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:

Re: Одг: Srbistan - krađe kola, delova, goriva...

Post od Saša »

Pa evo, recimo: kiša pada kao iz kabla (plus i hladno), moraš da uđeš u prodavnicu da kupiš hleb ili još nešto (da bi im postavio/dao ručak), nemaš kome da ih ostaviš - upravo si ih preuzeo iz škole/vrtića i krenuo kući, sam si (žena radi), nemaš babu, dedu pri ruci, nikoga... Šta treba, da ih izvlačim iz auta i da kisnu i smrzavaju se zajedno sa mnom do tamo i nazad (a po Marfiju ni kišobrana baš taj dan nema)? Lepo auto na parking ispred prodavnice, zaključam ih i ulećem unutra na minut, sve vreme ih držeći na oku... I ništa im nije bilo niti im može biti. :)

Tapatalk
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

To sa garazom radim svaki dan, to se ne racuna. Zanima me (ali stvarno, ne provociram ili podjebavam) u kojoj situaciji ostavis dete vezano u zakljucanom autu na ulici duze od 10-20 sekundi.
Jedino sto mi je palo na pamet za sada je na pumpi dok placas, to sam jednom uradio i to tako sto sam zamolio devojku koja pere stakla da pripazi, pa mi opet bilo frka za tih 30 sekundi

EDIT: Au bre Sasa, al se ti i ja naecemo sloziti oko ovoga... Meni je to sto si sad napisao neprihvatljivo, ja decu vucem i u prodavnicu sa sobom, kisobran imam uvek u autu, gledam da sve obavim pre nego sto ih pokupim iz vrtica ili dok jos nismo seli u auto...
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Ja na pumpi ostavljam bez problema. Jednom ili dva puta mi se desilo i da je ostavim ispred kuće jer sam nešto zaboravio. Sve je to na par sekundi, gledam auto dok ne uđem u kuću, zgrabim šta mi treba i istrčim napolje, a ona je dovoljno velika da joj objasnim šta se dešava. Nije bilo problema nikada.
Odgovori