Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
podvarak
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:00

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od podvarak »

Meni ove gumene sto idu u uvo ne prijaju uopste za nosenje. Dajte neku preporuku za klasicne bubice sa sundjercicima za neku pristojnu lovu, tipa do 50e ...
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid= ... &_from=R40

:)

Elem,sta te zanima kod slusalica najvise,dobar bas,cist zvuk,visoki tonovi,srednji?
Retko koja gadja sve to valjano,a da kosta ispod 100e,tako da za te pare najbolje da izdvojis sta ti je najbitnije.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

podvarak napisao:Meni ove gumene sto idu u uvo ne prijaju uopste za nosenje. Dajte neku preporuku za klasicne bubice sa sundjercicima za neku pristojnu lovu, tipa do 50e ...
Promenićeš mišljenje ako probaš neke bolje. Uz kvalitetnije ide nekoliko veličina tih gumica koje idu u uho. Delimično izoluje spoljni zvuk i drastično povećava dinamiku zvuka u odnosu na bilo koje sa sunđerčićima koje sam probao.

Sa moje strane preporuka za Senhesier CX-300 seriju, mislim da je II sad aktuelan model,a ko ne i III. Ja imam prvu verziju već nekoliko godina i samo reči hvale imam za njih. Vrlo prijatan i mek zvuk imaju, sa poprilično ravnim "ekvilajzerom". Ko sluša neku kvalitetnu mjuzu, a ne "tuc tuc" direkt u mozak, će biti prezadovoljan.
Xepoj87 napisao:http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid= ... &_from=R40

:)

Elem,sta te zanima kod slusalica najvise,dobar bas,cist zvuk,visoki tonovi,srednji?
Retko koja gadja sve to valjano,a da kosta ispod 100e,tako da za te pare najbolje da izdvojis sta ti je najbitnije.
Nemoj da zaboraviš da u slučaju B&O jedno 50% cene ide samo na etiketu. Isto važi i za BOSE. Kome je manje bitno šta piše na slušalicama, mislim da može itekako dobro da prođe za znatno ispod 100€.
Poslednja izmena od nidza u 28 Nov 2013, 10:52, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

podvarak napisao:Meni ove gumene sto idu u uvo ne prijaju uopste za nosenje. Dajte neku preporuku za klasicne bubice sa sundjercicima za neku pristojnu lovu, tipa do 50e ...

ako te ne mrzi ima ovde dosta o tome. pa pogledaj. tacno se definise do koliko para i sta se dobija, da li ces srednje, visoke tonove, bass....
Slika
podvarak
Site Admin
Reactions:

Post od podvarak »

Pa nisam bas nesto mnogo zahtevan, bitno mi je od svega pomenutog po malo, znaci neka zlatna sredina. U principu i nemam bas mnogo opcija, posto svi furaju ovaj fazon koji ja ne volim. Znaci, ili ici na jeftinije sennheiser mx-365, ili pojacati budzet i uzeti te A8.
podvarak
Site Admin
Reactions:

Post od podvarak »

nidzo imam ja komplet tih gumica al jednostavno ne svidja mi se osecaj kad ti je nesto tako ubaceno u uvo. Sundjeri su mi daleko bolja stvar ...
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

nidza napisao:
Promenićeš mišljenje ako probaš neke bolje. Uz kvalitetnije ide nekoliko veličina tih gumica koje idu u uho. Delimično izoluje spoljni zvuk i drastično povećava dinamiku zvuka u odnosu na bilo koje sa sunđerčićima koje sam probao.
Meni su te što idu u uvo potpuno otkrovenje. Dobio sam neke uz Xperiu i vozio sam bicikl par puta sa njima. Odlične su jer se ne mrdaju, ne ispadaju, ne žuljaju... meni su super.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:

Post od sebekkg »

meni smetaju sundjeri jer mi je tuga kad pocnu da skripe u usima. :o
Slika
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Ja preferiram sunđere baš zbog toga što lošije izoluju okolinu. Mnogo je bolje za učestvovanje u saobraćaju, i kao pešak a još više kao biciklista. Moje su AKG K313 i imaju sasvim solidan i neutralan zvuk, a koštaju dvadesetak evra kod nas.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:

Post od sebekkg »

Akg ima dobrih slusalica. Jeftinije su od sanh. a ima da se probere za te pare.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
Slika
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

podvarak napisao:Pa nisam bas nesto mnogo zahtevan, bitno mi je od svega pomenutog po malo, znaci neka zlatna sredina. U principu i nemam bas mnogo opcija, posto svi furaju ovaj fazon koji ja ne volim. Znaci, ili ici na jeftinije sennheiser mx-365, ili pojacati budzet i uzeti te A8.
Izbegavaj Sennheiser,imao sam 3 para mx serije sto ne idu u usi,i sve su bile bas opasna bulja.
Ni ne skapiras koliko im fali basa,pa cak i srednjih tonova dok ne probas nesto drugo.
Da ne pricam kako ih je nemoguce zadrzati u usima,ispadaju svaki minut.

Da si mi rekao pre mesec dana da trazis slusalice,dok nisam resio da ih poklonim drugaru,prodao bih ti ove moje za neke manje pare...
Problem je takodje sa B&O sto moras da pazis da nisu kinezi,jer oni dok imaju takodje super zvuk,cuo sam da im je kvalitet bulja,da pucaju samo tako.
Imas na netu razlike,a kod nas imas i B&O prodavnicu,pa mozes tamo pogledati.
Svetozara Markovica 8
011/3036-424
Zovi ih i pitaj za cenu,ali cisto sumnjam da je pala nesto mnogo...

B&O ti se isplati,jer vise nikada neces morati da menjas slusalice.
Ne znam da li mozes da nadjes bolje sundjerase(ili bez sundjera,ali van uveta :) )...
Ja sam ih licno koristio bez sundjera,jer imam bas mali otvor na usima(na vakumkama uvek najmanju gumicu koristim,pa mi i ona smeta),pa mi previse zvuka odlazi napolje kada stavim sundjere.
Ja sam modifikovao bas reflex na istima,smanjio ga izolirkom za pola,dobijes 30% jaci bas,sto je najcesce i najveca mana bubicama koje ne prave vakum.
Imas uputstvo negde na netu,nista komplikovano.

Iskreno,6 godina sam van te price,od kada ne vozim bike,pa znam samo okvirno po ovim drugarima koji se malo zaludjuju time,te cu se raspitati sta bi ti valjalo,a da ne puknes 200e za B&O.
Oni furaju sada vise vakum,ali znam da su upuceni i u ostale.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
HKS
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2013, 17:31

Post od HKS »

Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Jel moze da se zameni kartica u mts-u u Uscu ili Delta City-u? Treba drugaru micro sim da ubaci u Htc One X, a koliko sam ga razumeo, valjda je zeznuo karticu prilikom seckanja. Jel mogu to da mu zavrse tamo ili ce morati da ide u neku ozbiljniju poslovnicu?
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Verujem da moze tamo, moze da zove da pita valjda.

TT
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm

Post od Milos_kg »

LG G2 to get the Android KitKat update in Q1, 2014

http://www.gsmarena.com/lg_g2_to_get_th ... s-7293.php

Kako bi ih spalio, taman krenuli na bolje, kad eto ti sad... :twisted: :twisted: :twisted:
Odgovori