Dobro veče
Re: Dobro veče
Baš, te dve su živi očaj.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Koje dve?
Meni su Rosa i Mivela omiljene, a Prolom ne bi ni za lek.
Meni su Rosa i Mivela omiljene, a Prolom ne bi ni za lek.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ja kod kuce pijem samo Rosu i Prolom. Odmenjsku na poslu (watercooler). Cesmovacu veoma retko.
TT
TT
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Jedno vreme smo stalno kupovali Odmenjsku, tako da me ne bi čudilo da je ona dobro prošla analizu. Meni su Rosa i Prolom omiljene, tako su meke da mogu da sručim litru od jednom, i baš mi prijaju.
HUAWEI P6 via TT
HUAWEI P6 via TT
Re: AW: Dobro veče
Ajde Audisti jedna pomoc. Koji motor ke bolji izbor za A8, 4.2 FSI ili TDI?
Modeli 2010-2011.
Potrosnja je zanemarljiva stavka...trazi se pouzdaniji.
p.s. Bez brige...nije za mene
Gesendet von meinem GT-I9505
Modeli 2010-2011.

Ako je potrosnja zanemarljiva stavka onda fsi naravno. Pa nisu nasi politicari budale 

I ja isto imam taj cooler kod kuce i uzimali smo odmenjsku,ali su sada nesto prebacili na neku filtriranu Biser vodu,nije los ukus,ali kapiram da je kvalitet krsh...pedja napisao:Ja kod kuce pijem samo Rosu i Prolom. Odmenjsku na poslu (watercooler). Cesmovacu veoma retko.
TT
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Kaze mi drugar da je razlika u ceni polovnjaka velika tako da opravdava vecu potrosnju benzinca za kilometraze koje on pravi.ftj napisao:Ako je potrosnja zanemarljiva stavka onda fsi naravno. Pa nisu nasi politicari budale
Ja o ovim motorima ne znam bas nista, pa ne znam sta ni da mu kazem

Jel taj 4.2fsi isti kao u R8 (znam da snaga nije ista) i da li moze da se cipuje?
To je atmo motor?
BMW 750iFloyd napisao:Ajde Audisti jedna pomoc. Koji motor ke bolji izbor za A8, 4.2 FSI ili TDI?
Modeli 2010-2011.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
Pa ja nisam fenboj kao ti da silujem svima mozak sa omiljenom mi markom 

koliko znam nema problema ni sa jednim ni sa drugim motorom...
ako potrosnja nije problem onda definitivno FSi ako je doata jeftiniji mada je meni logicnine da u takvu limuzinu ide TDi... 4.2 TDi ima neverovatne performance,mozda cak i bolje od 4.2FSi
ne mozd da se cipuje FSi ali je zato ovaj TDi odlican za cipovanje
edit: obavezno neka kupi neki sa full LED farovima
ako potrosnja nije problem onda definitivno FSi ako je doata jeftiniji mada je meni logicnine da u takvu limuzinu ide TDi... 4.2 TDi ima neverovatne performance,mozda cak i bolje od 4.2FSi

ne mozd da se cipuje FSi ali je zato ovaj TDi odlican za cipovanje

edit: obavezno neka kupi neki sa full LED farovima
Sto se performansi tice, oba motora su odlicna...to sam uspeo da nadjem na netu 
4.2 TDI ima fenomanalan zvuk za dizela i ja bih licno u takvom autu izabrao pre njega...sta cu kad volem dizele
Kao sto sam rekao, benzinac je i do 10k evra jeftiniji od dizela (tako mi on kaze, ja ne znam) pa razlika u potrosnji nije bitna u ovom slucaju jer lik zivi u Parizu, po gradu za svaki dan vozi sluzbeni Clio a ovo bi koristio samo za duza putovanja ili vikend odlazak van grada...trenutno ima E320 W211 pa hoce upgrade a stara S klasa mu se ne svidja kao ni serija 7.

4.2 TDI ima fenomanalan zvuk za dizela i ja bih licno u takvom autu izabrao pre njega...sta cu kad volem dizele

Kao sto sam rekao, benzinac je i do 10k evra jeftiniji od dizela (tako mi on kaze, ja ne znam) pa razlika u potrosnji nije bitna u ovom slucaju jer lik zivi u Parizu, po gradu za svaki dan vozi sluzbeni Clio a ovo bi koristio samo za duza putovanja ili vikend odlazak van grada...trenutno ima E320 W211 pa hoce upgrade a stara S klasa mu se ne svidja kao ni serija 7.
I ja bih tu birao A8.
Takodje bih uzeo benzinca ,ako potrosnja nije vazan parametar

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Razlika u potrosnji, kako vidim po netu i nije tako velika...4.2 FSI po testovima trosi 12-14 a TDI 10-11.Xepoj87 napisao:I ja bih tu birao A8.
3.0 TDI je stedljiv ali kod V8 dizela nema ni govora o tome.
E sad stoji da ce po gradu razlika biti veca ali u ovom slucaju, nebitan podatak.
@Trojanac
Jeste.