Dobro veče
Re: Dobro veče
Taj 4.2 u A8 nije isti kao u S5?
Floyd,4.2tdi trosi oko 10l ma otvorenom,benzinac oko 15...
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
I nama su promenili.vodu, pa smo.promenili dobavljaca. Opet cepamo Odmenjsku. Cimni me na pp ako ti treba kontakt.Xepoj87 napisao: I ja isto imam taj cooler kod kuce i uzimali smo odmenjsku,ali su sada nesto prebacili na neku filtriranu Biser vodu,nije los ukus,ali kapiram da je kvalitet krsh...
TT
Jel zna neko gde bih mogao da nadjem balone za vodu od one bele debele plastike ? Nekad su se dosta koristili sad su retki. Treba mi od 3 ili 5 litara,tako nesto. Za rakiju 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Pa jel za vodu ili za rakiju? 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Hocu,ako se nakanim da promenim ovog,jer je prebijanje duga u pitanju,pa mogu da uzimam kada mi zatreba,nisam uslovljen nicim.pedja napisao:I nama su promenili.vodu, pa smo.promenili dobavljaca. Opet cepamo Odmenjsku. Cimni me na pp ako ti treba kontakt.Xepoj87 napisao: I ja isto imam taj cooler kod kuce i uzimali smo odmenjsku,ali su sada nesto prebacili na neku filtriranu Biser vodu,nije los ukus,ali kapiram da je kvalitet krsh...
TT
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Pa naziv je balon za vodu,meni treba u druge svrheDelija napisao:Pa jel za vodu ili za rakiju?

na ovaj fazon

Jbt, nemoj rakiju stavljati u plastican balon! 

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Znam,zato i trazim bas ovakav. U onim klasicnim balonima od vode se usmrdi,ali ovi su od drugacije plastike i u njih moze. A i meni treba samo za par dana, stakleni su mi neprakticni
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Nisam bezveze "podje*avao" 
Rakija u plastiku?
Nadji kao covek stakleni "balon"...

Rakija u plastiku?

Nadji kao covek stakleni "balon"...

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Za Pravnijadu?stefanan napisao: A i meni treba samo za par dana, stakleni su mi neprakticni
Znam da ne valja u plasticne, na svom grlu sam osetio koja je razlika izmedju iste rakije koja je bila u staklenoj flasi i flasi od rose. Ali sam se raspitao kod nekoliko ljudi koji vec godinama prave rakiju i rekli su mi da u ove balone na koje ja mislim moze,od njih se nece usmrdeti jer je ta plastika nije za jednokratnu upotrebu, a i meni treba samo za 3-4 dana.
Staklene balone imam,ali ne tako male niti sam ih negde video da se prodaju od 3/5l.
Da,za pravnijadu. Navukli se ortaci na moju rakiju pa sad nosim nekoliko litara
Staklene balone imam,ali ne tako male niti sam ih negde video da se prodaju od 3/5l.
Da,za pravnijadu. Navukli se ortaci na moju rakiju pa sad nosim nekoliko litara

Ja imam staklene, ali su stari minimum 30 god. Debelo staklo i okolo ispleteno od pruca kao zastita. Sigurno da ima da se kupe i danas kod zanatlija ili onih prodavaca sa tezgama koji posecuju vasare, ali jos sigurnije je da nisu jeftini.
Plastika kakvagod da je, plastika je! Ni coca cola ne valja iz plastike, a kamoli rakija. Ipak, mislim da dobro kazes, za par dana nece nista da joj fali u plastici, ali da stoji neki duzi period nikako.
sent from my HTC Sensation
Plastika kakvagod da je, plastika je! Ni coca cola ne valja iz plastike, a kamoli rakija. Ipak, mislim da dobro kazes, za par dana nece nista da joj fali u plastici, ali da stoji neki duzi period nikako.
sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
imate bar jedno 6-7 razlicitih velicina staklenih balona sa plasticnim "oklopom", od ispod 10 do 54l... batalite rakiju u plastiku, jeretici 

-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Te staklene od 50 litara jurim ja da kupim, rodile sljive ove godine pa zafalilo ambalaze...
Sto se tice plastike dobro su ti rekli ti ljudi, moze i u nju ali ne u onu obicnu..
Sto se tice plastike dobro su ti rekli ti ljudi, moze i u nju ali ne u onu obicnu..