Dobro veče
Re: Dobro veče
@Stefanan i zbog toga ćeš da se akaš i juroš balon? Uzmeš lepo ko čovek 2,3,4 flaše od coca-cola-e ili nečeg sličnog i rešeno.
Mnogo je to za voznju na otvorenom...Xepoj87 napisao:Floyd,4.2tdi trosi oko 10l ma otvorenom,benzinac oko 15...
Sent from my HTC One using Tapatalk
AMS je testirao bas taj model i prosecna potrosnja na testu je bila 12.3l sto znaci da on komotno moze na otvorenom da se vozi sa 11-12.
Kombinovano moze da bude 15-16 ali za otvoreno sumnjam.
Pa nadao sam se da ce neko reci imas u metrou ili tako negdeStjepa napisao:@Stefanan i zbog toga ćeš da se akaš i juroš balon? Uzmeš lepo ko čovek 2,3,4 flaše od coca-cola-e ili nečeg sličnog i rešeno.

U obicne flase sigurno necu stavljati, probacu u krajnjem slucaju stakleni mali da nadjem ili cu poneti 2-3 staklene flase
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
Floyd, pa jel onom manijaku Golf trosio 12 litara na otvorenom, sa 2.0 motorom
Ja bih gledao TDI bez ikakvog ramzisljanja. A, ako je dzek, nek kupi novu S klasu

Ja bih gledao TDI bez ikakvog ramzisljanja. A, ako je dzek, nek kupi novu S klasu

Pa nije bas toliki dzek 
Uostalom, sta to ima nova S klasa da bi je platio toliko vise? Dva "plazma televizora" koji simuliraju cajgere?
Taj motor u Q7 trosi 15.7l u proseku...
http://www.spritmonitor.de/de/uebersich ... owerunit=2
...ne moze isto da trosi u A8 na otvorenom
Msm, volim i ja dizele ali treba biti realan.

Uostalom, sta to ima nova S klasa da bi je platio toliko vise? Dva "plazma televizora" koji simuliraju cajgere?
Taj motor u Q7 trosi 15.7l u proseku...
http://www.spritmonitor.de/de/uebersich ... owerunit=2
...ne moze isto da trosi u A8 na otvorenom

Msm, volim i ja dizele ali treba biti realan.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Upravo tako, tim pre što ćete brzo zaboraviti u čemu je rakija bila.Stjepa napisao:@Stefanan i zbog toga ćeš da se akaš i juroš balon? Uzmeš lepo ko čovek 2,3,4 flaše od coca-cola-e ili nečeg sličnog i rešeno.

Širim haos!
Ma znam i ja to
ali svejedno previse je gadna iz obicne plasticne pa makar dan odstojala. Podseti me sledece okupljanje da ponesem staklenu i plasticnu flasicu da uporedi ko hoce, bukvalno drugi ukus. Kad sam ja,koji cak i ne pijem toliko rakiju, odmah provalio

- methane.master
Ja više ne okušam ((c) by agent Mikula), ali sam uveren da na forumu postoji zavidan broj eksperata pa ću verovati njihovom sudu. 

Širim haos!
Ti stakleni baloni su ti od 5 litara do 54. Taj od 54 je oko 2900 bio kada sam ja uzimao, ovaj od 5l valjda 900, ali nisam siguran 100% u cene.
Plasticne gledaj PEHD (mislim da je to ona sa brojem 2). Takve ja imam za gorivo, a primenjuju se za te malo agresivnije materije. Gorivo ne bi trebalo da stoji u njima duze od 2,3 meseca. A sad za rakiju ne znam, ali znam da ces je sjebati ako je budes drzao u plastici.
Metal je za gorivo, a staklo za rakiju.
Plasticne gledaj PEHD (mislim da je to ona sa brojem 2). Takve ja imam za gorivo, a primenjuju se za te malo agresivnije materije. Gorivo ne bi trebalo da stoji u njima duze od 2,3 meseca. A sad za rakiju ne znam, ali znam da ces je sjebati ako je budes drzao u plastici.
Metal je za gorivo, a staklo za rakiju.
methane.master napisao:Ja više ne okušam ((c) by agent Mikula)

- methane.master
Ja stigao, gde je bre taj sneg o kome pričate dva dana?
Tapatalk 4
Tapatalk 4
koji sneg?
Cistaci susili uice fenovima
Pozdrav iz Krapinskih toplica. sedim u kaficu poted spomenika "zrtvama fasizma domovinskog rata" i svi se raspituju kako je u Bg. Dobio sam i besplatan parking
Inace, spomenik prvo namenjen zrtvama fasizma, simbolise partizana kako nosi ranjenika, a 90ih su izbrisali petokraku i dopisali "domovnskog rata"
Cistaci susili uice fenovima

Pozdrav iz Krapinskih toplica. sedim u kaficu poted spomenika "zrtvama fasizma domovinskog rata" i svi se raspituju kako je u Bg. Dobio sam i besplatan parking

Inace, spomenik prvo namenjen zrtvama fasizma, simbolise partizana kako nosi ranjenika, a 90ih su izbrisali petokraku i dopisali "domovnskog rata"

- methane.master
U Krapinskim Toplicama bitno je da se paziš dve stvari. Prva je tzv. Krapinski čovek, naoružan toljagom i vrlo opasan, a drugo je kuvarica iz hotela koja ti se u sred noći pojavi u sobi i kaže: "Limač, bum ti pimpeka razdrapala!"
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!