A treba mu i vremena da postane 3 godine star - model je iz 2012

Tada ce izaci i novi Audi A4, tako da ce to biti to lagano. Da li je 25k ili 27k isti q...
Nismo pričali o katastrofalnom držanju cene, nego o kvalitetu Alfe 159 i Civica Mk.8.Non-stop pominjes neko znanje / neznanje - koji deo recenice da Alfa katastrofalno lose "drzi" cenu nije tacan?
Što se tiče pouzdanosti polovnjaka "pumpam svoj ego" na osnovu podataka iz godišnjih izveštaja o kvarovima na polovnim automobilima, pojedničnim izveštajim ao popularnim polovnjacima i iskustvima vlasnika. To su, bar po meni, bolji izvori nego "priče iz majstorske radionice".Koji ti je argument u ovoj temi za toliko razmetanje "znanjem", da ne kazem neku drugu rec koja se rimuje sa tim "znanjem"?
Ne znam na osnovu cega toliko pumpas svoj ego?
"Zakačili" smo se oko pouzdanosti Alfe 159 i Civica Mk.8. Nismo oko držanja cene. Ali, caka je u tome što je u ovom slučaju (kupovina) držanje cene Honde mana, a ne prednost jer se za iste pare dobije bolji, veći, luksuzniji auto...ili u slučaju kupovine Golfa GTI brži i stabilniji auto...itd, itd. Kada se jednog dana prodaje onda će Hondina prednost doći do izražaja. A onda na kraju se podvuče crta, kada se uporede ulaz i izlaz i međustavke kako je ko prošao.Ovde smo se "zakacili" iskljucivo oko toga koliko koji auto drzi cenu (Alfa i Honda) i koliko je koji auto pouzdan.
U toj temi ima i korisnih informacija i pored budala koje su lupetale gluposti.Ako je to sto nema zadnjeg brisaca ili to sto nekome zacvili papucica kvacila ili to sto nije dobio fasciklu za servisnu knjizicu i manual odraz pouzdanosti auta onda je tema na Honda forumu vezana za probleme sa 8. generacijom pun pogodak, a Civic kanta od auta A i ti i ja znamo da je tu temu zatrovao jedan jedini covek koji mozda i nema uopste Civic, posto se nije uopste udostojio da predstavi svoj auto i na kraju je i "odleteo" sa foruma...
http://www.hondaclub.rs/forum/topic/359 ... eneracije/steva_anya napisao:Dajte link za tu temu sa boljkama Civica ...
http://forum.hondaclub.hr/index.php?showtopic=22steva_anya napisao:steva_anya napisao:Dajte link za tu temu sa boljkama Civica ...