reno megan 1,6 2001 prvo paljenje
Pozdrav za sve clanove foruma. Imam jedno pitanje, u pitanju je megan 1,6 benzin u poslednje vreme desava se ujutru kada hocu da upalim auto normalno zavergla lepo ali samo da upali i nece tako tri cetiri pet puta na kratko i upali kada upali onda normalno obrtaji idu oko 1500 i kako se motor zagreva tako obrtaji padaju radi normalno i posle ceo dan pali na pola kljuca znaci samo ujutru nece iz prve da upali pa bih vas zamolio da li neko zana sta moze da bude.
- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Re: reno megan 1,6 2001 prvo paljenje
Svasta moze da bude. Oslabila pumpa za benzin, pa joj treba da pogura pri prvom paljenju, prljave dizne, lose svecice (lose bacaju nezagrejane)...mozda neki senzor.
Prvo bih posao od pumpe za benzin, moze da se izmeri koliki pritisak stvara
Prvo bih posao od pumpe za benzin, moze da se izmeri koliki pritisak stvara
i ja mislim da je pumpa u pitanju jer cini mi se da mnogo manje zuji nego ranije, svecice su nove a dizne mislim da nisu zato jer kad upali nema da stuca nego radi normalno.Icicu da proverim pritisak pumpe
Teško će biti da je pumpa, ona ili radi ili ne, tipujem na dizne
idem sutra da proverim i javicu
Pozdrav svim clanovima.Imam jedan problem i u opste mi nije jasno oko paljenja auta pa bih zamolio ako neko zna da mi odgovori,problem je sledeci;U pitanju je reno megan 1,6 16 v 2001 znaci auto normalno sve radi pali uvek bez problema ,problem je u tome sto kad je napolju ispod nule pali tek iz 4 peti put a kada je iznad nule pa makar i plus1 pali iz prve i tako stalno ,pa me interesuje sta moze biti.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Nemoj otvarati nove teme zbog istog sadrzaja. Zbog ovog si vec upozoravan, obrati paznju ubuduce!

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Koliko kw/ks ima motor? Da li se cuje kao dizel?