Sent using Tapatalk
Kako moze biti "sportski" auto sa 1.8 motorom sa 140 konja kojem treba citavih 8,9 sekundi 0-100 km/h?maniaxxx napisao:Nešto se piše o tome kako je alfa težka i nije sportska, ali koliko znam je svemirac sve samo sportski nije, možda po izgledu ali po vožnji nikako, tu ima puno boljih alternativa
Kako nije kompetentna, nego ne čitaš ta pišem; valjda ja znam najbolje šta je za moje potrebe dobro. Daleko da je Alfa šugava, pogotovo 159ka al ja prosto nisam tip za taj auto (i sa tim motorom).milosdoktorabs napisao: ova izjava ti nije bas kompetentna,uvek je bolje uzeti auto viseg segmenta pa makar bila i sugava Alfa
Delija napisao:Kako moze biti "sportski" auto sa 1.8 motorom sa 140 konja kojem treba citavih 8,9 sekundi 0-100 km/h?maniaxxx napisao:Nešto se piše o tome kako je alfa težka i nije sportska, ali koliko znam je svemirac sve samo sportski nije, možda po izgledu ali po vožnji nikako, tu ima puno boljih alternativa
Jes' da je lagan (manje od 1300kg), relativno nizak i vrlo dobro se drzi "zalepljenim" za put, ukljucujuci i krivine, al' opet...
@methane.master
Naravno - u tome smo uvek bili najbolji
+1Geza napisao:Kao dobra osnova za dalja ulaganja.