Polovan automobil do 3000e?
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Polovan automobil do 3000e?
Pa Fabiju imaš (Mk.1 čini mi se?), Mk.2 za 3000e teško da možeš da nađeš, Oktaviju možda A4? Da li hoćeš da menjaš tu Fabiju ili da kupiš dodatni automobil?
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Fabia I je odlican izbor ako se nadje dobar primerak, ali su i one na ceni. I tu bi trebalo preskociti 1.2 HTP, bolje neki 1.4 ali VW-ov (ima i Skodin ako se dobro secam) ili TDI ako ima za te pare.
Tapatalk 4.2.0 from my HTC
Tapatalk 4.2.0 from my HTC

Posetite www.garaza.rs !
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ima i Skodin 1.4, tako je. Ja kad sam letos gledao, ispod 2500 nije bilo nista normalno od Fabije.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
e a baci oko na ove jel ima sta da je ok posto se slabo razumem, ima ih dosta od 2000 do 3000e, od 2000to godiste, u Holandiji (posto kao rekoh mozda ja uvezem iz hol.)
znaci ne mora konkretno samo jel ima dobrih primeraka , da bih otprilike znao uporedim njihovo i nase trziste ponudu
http://www.autoscout24.com/ListGN.aspx? ... vmd0=15878
znaci ne mora konkretno samo jel ima dobrih primeraka , da bih otprilike znao uporedim njihovo i nase trziste ponudu
http://www.autoscout24.com/ListGN.aspx? ... vmd0=15878
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Samo jedno pitanje.
Imaš li ti u Holandiji nekog pouzdanog prijatelja ili rođaka, koji zna jezik, poznaje prilike tamo, zna proverene placeve?
Imaš li ti u Holandiji nekog pouzdanog prijatelja ili rođaka, koji zna jezik, poznaje prilike tamo, zna proverene placeve?
Posetite www.garaza.rs !
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Fabia drzi cenu zestoko.

Znaci ja da ne trazim ispod 2.5k? 
TT

TT
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Ja sam hteo Fabiu da kupim letos i kada sam gledao nije bilo sanse nikakve za bilo sta normalno ispod te cifre, sad ne znam kakva je situacija, a mozda i naleti nesto vanredno za manje para, i ovo sto pisem vazi za benzinjare, i to onaj stari Skodin motor koji ja najradije ne bih. Oko 2k su bile neke izraubovane sa 250 i vise kkm, lupane, itd. Budzet bio 2k za auto, za te pare sam uzeo super Clia, i mislim da nisam puno pogresio.

nisi, jer si uzeo auto u boljem stanju. kod nas fabije dosta drze cenu, a i te koje su na ceni su cukane, sa slabom opremom i td. retko kad naleti neka da valja i da je za lepe pare.
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Nasao sam ja dobru Fabiu za 2600, dva seta guma, redovno odrzavana i ok ocuvana, ali to je bilo daleko iznad budzeta. Takodje slabije opremljena od Clia.

jel moze nesto vise o ford fokusu 1.8TDCi 116ps karavan, jel imaju neke probleme ili su OK?Kuzmanovic napisao:Moja preporuka je Focus mk1 1.8TDCI ili Stilo 1.9 multijet(jtd).
kod nas su sve krsevi(od onoga sto sam gledao) tako da cu najverovatnije da uvezem iz nemacke 2001-2002god... i procicu jeftinije nego sto sam ocekivao posto su dosta jeftiniji od vw i opela

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Drugar ima tog Focusa i on je prezadovoljan. Vozio sam se vise puta u njemu, udoban je, tih, moze lepo da povuce. Njega lepo sluzi, osim sto mora krajeve spona da menja na 30k km, to mu je valjda jedina mana. Takodje, TDCI ima plivajuci zamajac, koji drugaru i dalje lepo radi, nema ni znaka o istrosenosti. On ga odrzava u Ford Gaga i kaze da su odlicni i da odrzavanje nije skupo za njega, gledao sam mu servisnu i racune i nisam primetio neke velike cene. Sto se tice potrosnje, ona je oko 7.5-8 u gradu(centar) dok na otvorenom se spusta na oko 6-6.5 l/100 km. To je ono sto ja znam, ako te nesto konkretno zanima, pitaj pa cu se raspitati kod njega.
Sent from my LG-P705 using Tapatalk
Sent from my LG-P705 using Tapatalk
Odlican auto
sad mi je sinula ideja, sta mislite jel bolje da uzmem neki benzinac koji manje trosi (corsa d 1.0, 6.5litara trosi), umesto jace astre g (1.6) u koju bih ugradio plin ?
nije velika razlika u potrosnji ako bi recimo trosio 10l plina astra g, a i ne bih imao cimanja oko problema sa gasom ,atesta itd
prelazio bih mesecno oko 400,500km
nije velika razlika u potrosnji ako bi recimo trosio 10l plina astra g, a i ne bih imao cimanja oko problema sa gasom ,atesta itd
prelazio bih mesecno oko 400,500km
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Ako me sećanje dobro služi, taj 1.0 u Corsi nije baš za preporuku.
Jeste mala kilometraža, ali Astra 1.6 je u svakom smislu bolji automobil i po meni se isplati ugraditi plin ako misliš da ga zadržiš na duže staze.
Jeste mala kilometraža, ali Astra 1.6 je u svakom smislu bolji automobil i po meni se isplati ugraditi plin ako misliš da ga zadržiš na duže staze.
Posetite www.garaza.rs !