Honda Civic 8. generacija
Re: Honda Civic 1.8 8. generacija
Ako gledas te sa pocetka proizvodnje, pogledaj i ovu: http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... 8_comfort/
Skuplja je, ali prvi vlasnik, dokumentacija, manje presla i plus Delta prodaje tj. Car Market.
Skuplja je, ali prvi vlasnik, dokumentacija, manje presla i plus Delta prodaje tj. Car Market.
Имам једно потпитање...
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
To što Delta prodaje ne znači ništa bolje sem po sam plac, tj da se i oni tu ugrađuju, <=10%
Boringly average, but also perfect for school run mums
Makar daju neku svoju garanciju kojoj bih ja licno vise verovao nego nekom random placu.
Имам једно потпитање...
- Ji 4Tze
Da, i npr. na lupan auto samo što zaborave da naglase da je bio lupan
6 meseci i pola godine nije nikakva posebna garancija na polovnu Hondu, evo da prodajem svog Civica dao bih ti i više za veću cenu.
Nego što su svi oni dužni po zakonu da daju garanciju kao pravna lica, koliko se sećam...

Nego što su svi oni dužni po zakonu da daju garanciju kao pravna lica, koliko se sećam...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Kao auto koji ce uskoro postati teenager...steva_anya napisao:Civic "svemirac", 1.8 benzinac, sport oprema, 2006.
Kupljen kod nas, presao 190 hiljada.
Cena 6500e.
Kako se cini ponuda na papiru?

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Re: AW: Honda Civic 1.8 8. generacija
Ja mu ne bih dao vise od 5000.
Gesendet von meinem GT-I9505
Gesendet von meinem GT-I9505
190 000 na srpskim putevima... pa ono... nije mnogo strasno 

Taj je verovatno dosta tukao autoputem. Ali je barem realna km. I nije magicnih 125000.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
Kupio u septembru, prodaje u decembru.
TT
TT
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Dugo vozim Punta pa sam pohvatao sve u vezi njega. Znam modele, pakete opreme, motore.
To kod Civica slabije znam. Sto ih vise gledam to primecujem neke razlike.
Cene su toliko razlicite da je tesko odrediti realnu cenu.
Isto tako kad srce hoce nesto mozak ne razmislja racionalno.
Samo da dodjem do vremena i idem u Deltu da vidim sta oni nude: novo, polovno, test vozilo ili sluzbeni. Pogledacu i neke sa oglasa.
Ovaj sto je presao 190000km na slikama izgleda super.
Ima ga u oglasima, srebrna boja, cena 6800€.
Jedink mi volan odskace, mislim da je fabricki imao neke srebrne detalje na "obrucu".
A i cudno je da se auto prodaje par meseci od kupovine. U svakom slucaju nije problem pogledati.
To kod Civica slabije znam. Sto ih vise gledam to primecujem neke razlike.
Cene su toliko razlicite da je tesko odrediti realnu cenu.
Isto tako kad srce hoce nesto mozak ne razmislja racionalno.
Samo da dodjem do vremena i idem u Deltu da vidim sta oni nude: novo, polovno, test vozilo ili sluzbeni. Pogledacu i neke sa oglasa.
Ovaj sto je presao 190000km na slikama izgleda super.
Ima ga u oglasima, srebrna boja, cena 6800€.
Jedink mi volan odskace, mislim da je fabricki imao neke srebrne detalje na "obrucu".
A i cudno je da se auto prodaje par meseci od kupovine. U svakom slucaju nije problem pogledati.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- Ji 4Tze
Pa nema neki izbor, 1.4 (1.33 iVTEC kao u Jazz-u) i 1.8.
Comfort, Sport, Executive.
Karakteristično za prvog su 16" točkovi, za drugog 17" a treći ima i panorama krov. Jaksa s foruma ima 1.4 Sport i koliko znam, izuzetno je zadovoljan, uzeo ga novog.
Comfort, Sport, Executive.
Karakteristično za prvog su 16" točkovi, za drugog 17" a treći ima i panorama krov. Jaksa s foruma ima 1.4 Sport i koliko znam, izuzetno je zadovoljan, uzeo ga novog.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Za prethodnu generaciju je bila opcija, ne znam da li je i za ovu, da se uzmu čelične felne 15" i cena je bila oko 500e niža, ako se dobro sećam.
Posetite www.garaza.rs !
- Delija
- Kontakt:
@trojanac
Lose se secas
Zbog velicine diskova na hatch idu minimalno 16-ice, a ta opcija za celicne 16-ice postoji upravo za 9. generaciju iliti za 8. nije bilo te opcije.
@Ji 4Tze
"Treci" pored panorama krova ima i grejana kozna sedista, xenon-e, ali nazalost i automatski menjac...
Ako hoces bez automatskog, a sa panorama krovom i xenon-ima onda to mora da bude type s.
Lose se secas

@Ji 4Tze
"Treci" pored panorama krova ima i grejana kozna sedista, xenon-e, ali nazalost i automatski menjac...
Ako hoces bez automatskog, a sa panorama krovom i xenon-ima onda to mora da bude type s.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- TRIO_driver
- Pridružio se: 27 Avg 2013, 09:36
- Garaža: Svašta nešto japansko interesantno.
- Kontakt:
Covek koji prodaje Civica hoce da uzme Accorda 2.4, uveliko sa njime pricam na tu temu, to je razlog brze prodaje, a ne zato sto je nezadovoljan autom.
Jbg, svi mi zelimo vise, bolje, jace, vece...
Jbg, svi mi zelimo vise, bolje, jace, vece...

- Delija
- Kontakt:
Sve to razumem i iz licnog iskustva
, ali realno deluje da je malo prebrzo pozeleo to "brze, bolje, vece" s obzirom da je pricao o tome kako je "sanjao" Civic-a odavno, a sad ga nije vozio ni puna 3 meseca... Ne kazem da je tako, ali gledano potpuno "sa strane" stvarno deluje kao da mu se nesto bas dobrano ne svidja cim tako brzo hoce da ga se resi...
p.s. Ne znam da li si ga ti propustio kroz sake, tj. da li znas u kakvom je stanju?

p.s. Ne znam da li si ga ti propustio kroz sake, tj. da li znas u kakvom je stanju?