Stariji automobili...
Re: Stariji automobili...
...Ne znam koliko je i za ovo vreme ruzan.
Meni je i dalje prelep.
Meni je i dalje prelep.
Имам једно потпитање...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Stoji da Senator nije bio na nivou W126, ali je početkom 80-ih recimo Senator mk1 je bio auto u kom su se vozili sekretari (rang današnjeg ministra) u SIV-u, i mogu slobodno reći daje to bio auto kakav danas zovemo premijumom. Kako i zašto su Opel (a i drugi) odustali od takvih modela, jeste za diskusiju, ali to je bio nadprosečan automobil.Risto napisao:porediti w126 sa Senatorom![]()
ne kazem da je Senator bio los auto u to vrijeme, cak moj stari koji je odrastao uz Opele (Kadette i Rekorde) kaze da je Senator bio zanimljiv auto ali nesto poput Vel Satisa, Puga 607 ili Volva S80 danas. Ne bi rekao da se tada iko osim mozda BMW-a serije 7 i Jaguara XJ mogao dostojno nositi sa w126...
Širim haos!
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Floyd napisao:Najruzniji bimmer ikada jos sa USA branicima

Nikada, ali nikada mi se taj BMW nije sviđao, čak i dok je bio aktuekni model pre pojavljivanja E34 (mator sam pa pamtim

Never Say Never Again
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Nije neki lepotan, ali je za gomilu novih BMW mis sveta.
- profesorPROST
Sećam se kad sam prvi put video ovog Passata uživo, rekao sam; WOW šta je ovo??? Imao je taj efekat na mene
Prvi VW koji me se svideo (Golf II mi se nikad nije sviđao)

... a tek ovo, to je bilo savršenstvo na točkovima

... a tek ovo, to je bilo savršenstvo na točkovima

Never Say Never Again
Yep, merc isNexT napisao:To sto je senator najvisa klasa Opela, to nikako ne znaci da moze da se poredi sa w126.
To je upravo konkurencija w124, posto je w126 od njega duzi preko 20cm, za koliko je vece i medjuosovinsko rastojanje.
Da zanemarimo to koliko je w126 napredniji auto...

Ne vidim po cemu je w126 bila toliko tehnoloski naprednija, osim sto je mercedes, jelte

P.S: ako nije imala digitalnu tablu, nemamo sta da pricamo

What i do for the livin'? I live for the livin'.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Setićeš se one hrpe passata koji su kupljeni povodom poslednjeg samita nesvrstanih 1988.profesorPROST napisao:Sećam se kad sam prvi put video ovog Passata uživo, rekao sam; WOW šta je ovo??? Imao je taj efekat na mene![]()
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Sta su pokupovali? B3?
Mogu misliti u to vreme, razlika izmedju B2 i B3, kao izmedju Golfa 4 i Golfa 7 sad...
Mogu misliti u to vreme, razlika izmedju B2 i B3, kao izmedju Golfa 4 i Golfa 7 sad...
- profesorPROST
Samo da te ispravim, samit je bio 1989.paja napisao: Setićeš se one hrpe passata koji su kupljeni povodom poslednjeg samita nesvrstanih 1988.

Za potrebe samita kupljeno je osim Passata još "brdo" Audi-ja 100 C3

Never Say Never Again
Može biti da je bila 1989. Znam da je tu negde.
Sećam se i Audia, ali su mi passati ostali u sećanju jer smo par puta upali u gužvu kad su prolazile degacije i ti passati su prolazili i prolazili i prolazili... Negde u malom mozgu mi je podatak da ih je bilo 80 i nešto komada, ali to stvarno nisam siguran.
Sećam se i Audia, ali su mi passati ostali u sećanju jer smo par puta upali u gužvu kad su prolazile degacije i ti passati su prolazili i prolazili i prolazili... Negde u malom mozgu mi je podatak da ih je bilo 80 i nešto komada, ali to stvarno nisam siguran.
- profesorPROST
Audi je bio restajling, onaj sa ravnim bravama
, svi su bili tamno plavi (doduše ovaj je sivi
)

Never Say Never Again