Stigla zima...

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Re: Stigla zima...

Post od blaugrana »

Jutarnji :)
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Pa za sad jutarnji, ili ako mi se dogodi da ga parkiram negde na "pocetku mraka" pa krenem kuci posle par sati kad padne t, kao sinoc sto sam uradio.

Ali eto, javicu se i kad bude -15 i dobrovoljno cu ustati ranije da ga upalim i snimim :D

Pa sta sad treba "da istrcim na ulicu, zgrabim prvog prolaznika, da ga ubacim u pec, samo da bi se ti odobrovoljio?" :mrgreen:
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
djiuliju
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
Garaža: Clio II ph2 1.2 16v

Post od djiuliju »

Jutros prvi pravi minus. Struzu ljudi stakla sam' puca...zivela garaza
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Živela! :kezo:
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Jes vala, strugao sam i ja. Ove zime nisam rentirao garažu jer mi se prošle nije isplatila uopšte, a imam i pametnije stvari na koje ću da potrošim tu lovu. Ali sanjam dan kad ću useliti u novi stan/kuću sa garažom.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
djiuliju
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
Garaža: Clio II ph2 1.2 16v

Post od djiuliju »

paja napisao:Živela! :kezo:
U svakom smislu :kezo:

Sto je najgore, mnogi sastruzu malo sa soferke i teraj, kroz ostala stakla nista ne vide :glavomuzid:
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

I couldn't agree more... :) Banja... garaza kod kuce, garaza na poslu. Ova druga jos i grejana :)
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

djiuliju napisao:Sto je najgore, mnogi sastruzu malo sa soferke i teraj, kroz ostala stakla nista ne vide :glavomuzid:
To su bivši tenkisti. :D
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Pogledajte oko zgrade na kojim parking mestima ledi, gde ne. Noćas sam parkirao službenog Tourana ispod drveta i nije imao trunke leda jutros na šoferci. Sa druge strane zgrade gde je prethodnu noć bio parkiran je bio sav sleđen.

Naravno, ko ima opciju. Alfa je u garaži, na 15 stepeni, tako da je sa njom polazak na posao zimi uživancija.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

paja napisao:Živela! :kezo:
:pivo: :pivo: :pivo:

Jutros u 3 palim auto, a u garazi 16.5 stepeni :mrgreen: :doubleup:
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Ja nemam garazu :kafa:
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Ja imam jednu... i tri auta... :( Uglavnom, od pocetka je samo mamin u garazi, moj "ko je*e", a Skoda je dugacka, pa kad se parkira nema puno mesta za cirkulaciju...
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Smejte se vi sa garažama, smejte a kad dođe registracija pa porez na garažu, ovaj novi, biće veselo! :mrgreen:
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Ja bez struganja stakala prosto ne mogu, to mi je omiljen deo zimskih radosti... :kezo:
nidza napisao:Pogledajte oko zgrade na kojim parking mestima ledi, gde ne. Noćas sam parkirao službenog Tourana ispod drveta i nije imao trunke leda jutros na šoferci. Sa druge strane zgrade gde je prethodnu noć bio parkiran je bio sav sleđen.
Velika je bila i razlika između dva poslednja dana. Jutros sam strugao samo šoferku i zadnje staklo (i to se baš slabo uhvatilo), a jutro pre toga ceo auto bio okovan sa jedno "5 mm" leda. Jedva sam ga ostrugao... Isto parking mesto. Verovatno je bilo više vlage u vazduhu koja se kondenzovala/zaledila na staklima prvi dan, ali i nagliji prelaz temperature, tako da je drugi dan kada se sve "stabilizovalo" bilo znatno manje i lakše..
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Opet ja... :D

Napolju dobra magla ovde kod mene, sve na licu osetiš sitne kapljice vode u vazduhu, a stakla na autima već lepo zaleđena. To je onaj najgori led, providni, što ga je maltene nemoguće ostrugati sa stakala kada dobro zaledi. Očistio sam ih malo da bude tanji sloj ujutro, no biće ipak čupavo... A nisam stigao da kupim onaj sprej za stakla, moraću sutra...
Odgovori