Stigla zima...
Re: Stigla zima...
na aerodromu kao neko mleko da je prosuo, bas je gusta...
Ko izlazi napolje neka obrati paznju. Interesantno je da je trotoar mnogo klizaviji od kolovoza.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Najklizaviji su mi ovi novi pesacki prelazi ? Ovi na bulevaru kad su suvi su kao guma,ali na ovom minusu 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
A ja stružem led i na kraj pameti mi nije da u kancelariji imam dva spreja za odleđivanje... Što je najgore, da mi je u autu bio sprej, ne znam da li bih se setio da ga upotrebim.Saša napisao: A nisam stigao da kupim onaj sprej za stakla, moraću sutra...
TT
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ja se malo provozao po ovoj magli. Nije strasno, ali treba biti oprezan. U Vojvodjanskoj, dole na NBgd pada sneg. 
Zemun i Bezanija bez snega, samo magla.
Tapatalk 4.2.0 from my HTC

Zemun i Bezanija bez snega, samo magla.
Tapatalk 4.2.0 from my HTC

Posetite www.garaza.rs !
Klizavo je do 00. Paz'te sta radite
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ja sam strugao led opet
, na'vatalo na prednjem i na zadnjem staklu, jedno 3-4 min struganja nije nesto puno. Ali dobra magla se spustila, taman sam isprobao i upalio maglenke 

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Ja sam stavio ćebe preko šoferke i prednjih stakala, ujutru samo zadnja stakla očistim za par minuta, za to vremem se malo greje auto i pravac na posao 

- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Mogu misliti kakva je magla na Nbgd-u kada i na Dedinju do pre pola sta nisi video prst pred okom.... :trljamoci:
Bilo je i gorih. Bolje sneg da pada.
Ujutru moram Alfu ipak iz garaže, nije se mrdala 5 dana. Touran mi oduzeše dripci, ode u Bosnu.
Tapatalk 4
Ujutru moram Alfu ipak iz garaže, nije se mrdala 5 dana. Touran mi oduzeše dripci, ode u Bosnu.
Tapatalk 4
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Sad udjoh u kucu... Fina magla, al moze da se vozi.. Nisam osetio da je put ista klizaviji u odnosu na prethodne dane.
Brzine idu u H-a !!!

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ja sam vala osetio, danas ako se ukupno 10 puta nisam okliznuo...
Ja sad došao, poštena magla, mestimično baš zajebana, u jednom trenutku sam ušao u neosvetljeni deo ulice, okolo drveće...

Ja sad došao, poštena magla, mestimično baš zajebana, u jednom trenutku sam ušao u neosvetljeni deo ulice, okolo drveće...
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Stigla zima...
Kao što sam i mislio, jutros sve zaledilo kao da sinoć ništa nisam ni strugao, i to onaj najgori debeli tvrdi providni led. Krenuo sam da stružem šoferku i video da od toga neće biti puno vajde pa sam lepo upalio auto, stavio duvanje na trojku, usmerio na vetrobran, uključio istovremeno grejač zadnjeg stakla, izašao i nastavio da stružem. Ljudi moji, Punto me još jednom prijatno iznenadio: u roku 5-6 minuta maltene sve se odledilo odnosno omekšalo tako da sam sa lakoćom skinuo sve onom gumom za pranje stakala. Greje baš brzo i kao blesav. 
No, kupujem danas sprej za odleđivanje svejedno.
Tapatalk

No, kupujem danas sprej za odleđivanje svejedno.

Tapatalk
Jedno pitanje u vezi merenja antifriza.
Dopao mi je ruku neki jeftini merac, koji gore na vrhu stisnes i on povuce tecnost unutra, a sam instrument za merenje je kao za merenje jacine rakije, popularni grad metar
Na upustvu pise da treba citati samo skalu za glycol, gore ima jos nesto cini mi se za metanole.
Prepisano sa skale:
prestone & other ethylene glycols
Gornja skala:
zerone & other methanols
Jel zna neko da pojasni da li je to za g12, od cega su oni?
Takodje pise i da se za ugrejanu tecnost koristi zuta skala, a za hladnu zelena, ili obrnuto. A ja imam samo zelenu skalu
Dopao mi je ruku neki jeftini merac, koji gore na vrhu stisnes i on povuce tecnost unutra, a sam instrument za merenje je kao za merenje jacine rakije, popularni grad metar

Na upustvu pise da treba citati samo skalu za glycol, gore ima jos nesto cini mi se za metanole.
Prepisano sa skale:
prestone & other ethylene glycols
Gornja skala:
zerone & other methanols
Jel zna neko da pojasni da li je to za g12, od cega su oni?
Takodje pise i da se za ugrejanu tecnost koristi zuta skala, a za hladnu zelena, ili obrnuto. A ja imam samo zelenu skalu

Sipaj to u zamrzivac, i vidi jel mrzne.
Sent from my ZTE-SKATE
Sent from my ZTE-SKATE
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.