Opšta tema o gorivu - cene, kvalitet itd.
- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Re: Opšta tema o gorivu - cene, kvalitet itd.
Kod mene je sigurno manje, jer ima 9 crtica+simbol pumpe za zuto
djiuliju opušteno sa tim crticama. Sećam se sa mojim bivšim cliom situacije gde mu nakon paljenja lampice svratim na prvu pumpu i sipam gorivo, do duše za 500din. Pored toga što ostane i dalje na žutom u naredna 3-4 dana parcijalno mu uspem goriva za još 3500din. Vozio sam ga, ali ne toliko da uvek potrošim nasuto. A on neprekidno na rezervi.
I onda mu se plovak mrdnuo u toku vožnje, kad sam se već mislio dali da izvrnem sve iz novčanika i lepo ga natočim jer sam izgubio pojam koliko još imam fore na rezervi. Od praznih crtica postalo ih je 4-5 narandžastih.

I onda mu se plovak mrdnuo u toku vožnje, kad sam se već mislio dali da izvrnem sve iz novčanika i lepo ga natočim jer sam izgubio pojam koliko još imam fore na rezervi. Od praznih crtica postalo ih je 4-5 narandžastih.

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Fiesta ima 8 crtica, stim sto je poslednja crtica podeljena na pola, pa kad tu prepolovi on upali ono svetlo za rezervu. Rezervoar je 45 litara, tako da jedna crtica bi trebala da je ~5.5. Mada, ja zivim na brdu i pre sam parkirao auto nizbrdo, pa onda se plovak malo pomeri pa mi obori jednu crticu iako auto nije mrdnuo. Sad ga parkiram ispred ulaza u dvoriste, tu je ravno bar 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ja po defaultu sipam na OMV-u MM95, a plin kako gde stignem. Obzirom da benzin slabo trošim, mogao bi da obradujem Hondu sa 98-icom, ali ću na NIS verovatno. Koliko sam shvatio, to je sad najbolja opcija.
Posetite www.garaza.rs !
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
MOL u Juznom Bulevaru najverovatnije nece biti otvoren pre 2014. Tako mi rece lik danas, iako je rok bio 25.11. on kaze da se to odnosi na grube radove. Sigurno nije tako ali dobro. Danas asfaltiraju.
with all due respect nekim clanovima, citam kako vadite proseke na ceo rezervoar nekog goriva, pa posle isto i za rezervoar nekog drugog goriva. Iako mozda generalno imate iste rute, to toliko nista ne znaci, da ne znam koja je poenta pisanja.
Konkretno trenutno mislim na Milosev post.
Meni kolega kuka kako mu auto trosi mnogo sa EKO dizelom, a na MOL-u je "sve ok". Ja sa tim istim EKO gorivom pravim prosek ispod 5 litara sa E klasom.
MOL ne sipam jer mi jednostavno ni jedna pumpa nije usput, a da prelazim pola grada da bih sipao gorivo, zaista ne mogu.
Da imam MOL na Nbg, rado bih sipao tamo.
Ugl, razlika od 15% u potrosnji je gotovo nemoguca da je samo zbog goriva. To bi se pre primetilo u voznji, zvuku, elasticnosti nego samo na pistolju...
Konkretno trenutno mislim na Milosev post.
Meni kolega kuka kako mu auto trosi mnogo sa EKO dizelom, a na MOL-u je "sve ok". Ja sa tim istim EKO gorivom pravim prosek ispod 5 litara sa E klasom.
MOL ne sipam jer mi jednostavno ni jedna pumpa nije usput, a da prelazim pola grada da bih sipao gorivo, zaista ne mogu.
Da imam MOL na Nbg, rado bih sipao tamo.
Ugl, razlika od 15% u potrosnji je gotovo nemoguca da je samo zbog goriva. To bi se pre primetilo u voznji, zvuku, elasticnosti nego samo na pistolju...
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Raspisali su konkurs za radnike.Ogi napisao:MOL u Juznom Bulevaru najverovatnije nece biti otvoren pre 2014.
Na Cliu se one crtice skidaju neravnomerno, usled nepravilnog oblika rezervoara.
Kada prva krene, ostale prosto nestaju

- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Cena dizela sa aditivima na MOL pumpama pala sa 159 i kusur dinara na 155 i kusur dinara, sinoc sipao za 3000rsd.
Sipao sam 0.5l vise... fak jeah!
Sent from LG Optimus G via Tapatalk
Sipao sam 0.5l vise... fak jeah!

Sent from LG Optimus G via Tapatalk
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
sad pun gas 

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ja i dalje sipam iskljucivo na EP i generalno sam zadovoljan kako kvalitetom, tako cenom. ED sa karticom iznosi 146,4din/L
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Danas na Lukoilu natočio pun eurodizela po 150.9/L?! Wtf koliko uopšte košta gorivo? Nemam pojma, uvek sipam ziljadu. Meni neka cifra od 160 u glavi.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
To je kao regularna, 150.9din
Mi napokon napravili dogovor sa NIS-om, sipamo na njihovu karticu, 5 rsd/litar jeftiniji ED. Samo za ED su nam i dali...
Ugl, cena od 145 je sasvim ok.
Ugl, cena od 145 je sasvim ok.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Znaci idemo svi s tvojom karticom da sipamo?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!