Zimske gume - da ili ne?
Re: Zimske gume - da ili ne?
Ljudi, po vlažnom putu, zimi, ne oslanjajte se na gume, nego ostavite uvek ogromnu rezervu za kočenje.
Ispod točkova može da se zadesi krupan zalogaj i za najbolju gumu na najboljim kolima.
Tapatalk 4
Ispod točkova može da se zadesi krupan zalogaj i za najbolju gumu na najboljim kolima.
Tapatalk 4
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Nikad neces znati gde je granica dok je ne predjes zato volim da isprobavam na nekim bezazlenim krivinama kolko podloga drzi tako sto dam gas na pola krivine 

Ali posto saobracaj nije tako predvidiv, dobra guma moze mnogo da pomogne.nidza napisao:Ljudi, po vlažnom putu, zimi, ne oslanjajte se na gume, nego ostavite uvek ogromnu rezervu za kočenje.
Tapatalk 4
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
@ftj
Tako je, ali u sledecu krivinu i dalje ulazis sa velikom rezervom, posto situacija moze da bude potpuno drugacija.
U Vojvodini magistralni putevi vlazni + blatnjavi = kad to zaledi, naje*ali smo opasno
Tako je, ali u sledecu krivinu i dalje ulazis sa velikom rezervom, posto situacija moze da bude potpuno drugacija.
U Vojvodini magistralni putevi vlazni + blatnjavi = kad to zaledi, naje*ali smo opasno

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Samo da napomenem da se još negde izvlači repa.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Na putu od Vrsca do Zrenjanina gomila traktora u njivama i na putu. Sta tacno rade u sred decembra (osim sto iznose blato na puteve) pojma nemam...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Slažem se, samo što je 99% čukanja zimi proizvod nepažnje.NexT napisao:Ali posto saobracaj nije tako predvidiv, dobra guma moze mnogo da pomogne.nidza napisao:Ljudi, po vlažnom putu, zimi, ne oslanjajte se na gume, nego ostavite uvek ogromnu rezervu za kočenje.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ja upraznjavam ovo sto pomenu ftj. Kad krenem negde, na parkingu napravim par cimanja i kocenja ako mi se cini sumnjivo, nejednom me je iznenadilo stanje asfalta (u smislu da mi je odokativna procena bila previse optimisticna). Dobar metod da se ne ubijes naknadno
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Tebi ne treba led za fender bender
HUAWEI P6 via TT

HUAWEI P6 via TT
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Pobrkao si me sa mojom zenom izgleda, ona je u kuci zaduzena za sitna cukanja u idealnim vremenskim uslovima
Dobro je kad kola imaju malo teži i direktan volan. Jako lako se osete promene u podlogama.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
i moja je zaduzena za testiranje fokusa, moram je pitati kako se zenomobil ponasa ovih dana po klizavomRakhil napisao:Pobrkao si me sa mojom zenom izgleda, ona je u kuci zaduzena za sitna cukanja u idealnim vremenskim uslovima

Moraću i ja gospođi da uzmem nekog fokusa da bude u trendu (i ljubavi s banderama)