Nekretnine, kupovina, saveti, iskustva

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Re: Nekretnine, kupovina, saveti, iskustva

Post od Xepoj87 »

3 najobocnije garaze na Vracaru,gde ne moze dzip da udje,samo 3 automobila,sa rucnim otvaranjem je drugar platio 90.000e. To je na uglu Krunske i one ulice gde je kafic Moda. Inace,u Misarskoj su 2 nivoa prokopana. Sta znam,koliko znam da je zaradio na zgradama,mislim da je bespoentno da me laze kako nema zaradu na garazi...

Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Igor
Reactions:
Pridružio se: 26 Jun 2012, 10:33
Garaža: Skoda Octavia MK3 TDI, BMW 320D E90 LCI

Post od Igor »

Ostao sam pre par dana duzan informaciju za cenu grejanja toplotnom pumpom.. Kuca od 114 kvadrata, komplet uradjeno podno grejanje (sem spajza), materijal, pumpa (14 kW), ruke.. 5100 eur.

E sad tek sledecu zimu ce se videti kako radi i koja je cena jer od proleca ce da se seli drugar.
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
swemir
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:52
Kontakt:

Post od swemir »

Prica mi kolega da je u svajcarskoj ispod 200e komunalije za48m2, a ja mu nisam verovao ..

Zamislite cene komunalija i struje u srbiji vs svajcarska. Nemacka je jeftinija od svajcarske

srbija 85 m2 = 17.000din samo informatika + 5000din struja = 22000din ovo znam

swiss 85m2 ukupno 200 franaka ili 18 k, sa strujom, ako mi je istinu rekao :delete:

Koliko je kuca u srbiji mesecno od 85m2???

mislim na grejanje i informatiku bez struje :)

Kupuje investiror kucu u nemackoj za 55 k pa se potegla polemika o ceni odrzavanja, kuce od 250m2 u nemackoj, svajcarskoj, spaniji...

U losem je stanju, ali se da srediti...

Jel zna neko cene u spaniji odrzavanja :)
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Grejanje ti je u NS nesto vise od 100 din po kvadratu. Drugar ima kucu na CG, nije im dobro od racuna.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Da li neko od upucenijih moze nesto da mi kaze o investitoru

http://www.neimarv.rs/

Pitanje za ekipu sa Bezanijske Kose:

Kakva je lokacija ove dve zgrade sto se grade (trebalo bi da je jedna vec izgradjena), oznacene na ovom linku kao GP1 i GP2 ?
Koliko vidim, ovo se nalazi odmah tu pored ulice gde je Rakhil nekada stanovao a ja sam se krajem odusevio.

http://www.neimarv.rs/mapa-u-prodaji

Hvala.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

GP2 je izgradjena, a GP1 uopste ne mogu da povezem gde je i sta je. Zapravo, tu bi vec trebale da postoje zgrade, zadnjih 15 godina. Pogledacu sutra.

Sama lokacija...... Parkinga nema. Ako ima podzemnu garazu, to je must have (pored toga sto se na BK krade sve od brisaca do tockova)
Licno ne bih voleo bas tu zgradu, ona u kojoj je Rakhil bio je imala mnogo bolju poziciju (ako zanemarimo pogled na groblje).
Sto se samog kvaliteta tice, nemam predstavu.

Da rezimiram sto se lokacije tice, Maxi je odmah pored, pijaca 200 metara dalje, Policija 500m, obdaniste i osnovna skola 100 metara. Autobusi staju preko puta (to je deo koji mi se najvise ne svidja) 72, 74, 75, E4... Zgrada je s jedne strane bukvalno uz ulicu (jednu od dve najprometnije na Kosi), i dnevni i nocni autobusi pice pored. Za parking mozes samo da se bijes, ili da se vrtis oko zgrade kao da si u centru grada. To vec nije BK kakva bi trebala da bude.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Šta god da ti kažemo o investitoru sutra ne mora da važi. Suviše pucaju da bih smeo ikoga da preporučim.

Najbezbednije je kupiti već izgrađen stan, ili kupovati na kredit od investitora koje kreditira ista banka.
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Uh, to onda nije ono sto sam zamisljao (Rakhilov bivsi kraj mi je izgledao potpuno drugacije). Inace, ove zgrade navodno imaju cak 2 nivoa podzemne garaze. Secam se koliko mi se dopao Rakhilov kraj, buljuk :D dece, zelenilo, parkinga koliko hoces...

Pozivam dobre ljude da mi pisu gde znaju da postoji novogradnja kako bih ja obisao lokaciju/potrazio na netu, u obzir dolaze lokacije:

Bezanijska Kosa
Mirijevo (!??)
Miljakovac (lupam, al' ajde)
Zemun
B. Brdo ??
Cukarica !?
preporucite jos nesto

Ove sve minuse sam nalupao jer ni sam ne znam gde bih (znam da mi se BB do jaja svidja)

TRAZIM:

- sirinu (ulice, trotoari)
- sadrzaje za decu
- da zgrada ne bude soliter vec da ima max recimo 4 sprata (20-ak stanova)
- da ima garazu/placeno parking mesto na ulici (kao recimo kod Baxa)
- da ima sto manje lopova po mogucstvu, da ne bude socijalan kraj, da zivi normalan narod, ako ovo uopste vise postoji
- sadrzaji tipa blizina marketa, pijace i tih gluposti se podrazumevaju

Ako se setim jos neceh dopisacu.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Ma pazi, to je 100 metara od Rakhilove bivse gajbe, ali na pogresnu stranu (s moje tacke gledista) :mrgreen:
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Neimar ti je koliko-toliko dobar investitor, u rangu malo ispod Energoprojekta po meni, svakako nisu neka sklj firma sa 5 zaposlenih i 500 podizvodjaca. Ono njihovih zgrada sto sam video do sada pije vodu, ja bih kupio.

Sto se tice GP1 i GP2: ovo sto si ti otvorio je mapa u prodaji, dakle gotovi ili skoro gotovi objekti. GP1 je trouglasta zgrada na cosku kod Maxija, ima malo stanova i ima parking zatvoren kapijom (ima neke prostorije i dole, ali ubi me ako znam da li su garaze). Ta zgrada je tu vec ihaha, mislim da je to odavno rasprodato ali vredi videti.
GP2 je izgleda lose oznacen na mapi, sa te strane ulice nema nista niti ce se graditi jos neko vreme. GP2 se u stvari nalazi sa iste strane ulice kao i 1, dosta je veca zgrada i zavrsena je skoro ili su ostali samo fini radovi. Zenina ortakinja je kupila po njenim recima zadnji stan u toj zgradi, pocetna cena je bila 1800 evra kvadrat, a iscenkala se na par stotina nize, ne znam precizno.

Ono sto tebe najvise brine: ta mikrolokacija gde sam ja bio i neki malo siri krug okolo je daleko bezbedniji od Nextovog parkinga, i za dve godine koje sam ja proveo tamo bilo je jedno obijanje da ja znam (ja ih prepao sa terase, obili Golfa 4, a svako ko vozi Golfa podsvesno zeli da mu obiju kola tako da je to kul) i nijedno skidanje tockova. Ako hoces da gledas, zovni jedan dan pa idemo u razgledanje posle tvog posla, ja sam na bolovanju te blejim na gajbi. Taman mozes da vidis i moju zgradu i garazu, a i mi gledamo gde da kupimo na BK i NBGD pa cu sherovati podatke sa tobom.

EDIT: ajd i ostalo da ti pomenem:

BK je do jaja iz milion razloga, mrzi me opet da pisem
Mirijevo ima par jako dobrih investitora i odlicnih zgrada, imam nekoliko kolega koji tamo zive ili su sad kupili stan pa tu mozemo naci nesto
Miljakovac? Lupas...
Zemun je sirok pojam
Banovo brdo je vrh, ali tesko naci stan da valja
Cukarica je moj kraj, sad su mi matorci tamo. Ti bi umro od srca nakon nedelju dana. Tih nedelju dana bi bilo pakao za ceo forum. Pitaj Nuka, isto ce ti reci.

Ovaj spisak stavki koje trazis, imam dva pitanja u vezi njega:

1. ESI TI NORMALAN?!?!
2. Da li si spremio debelu sumu novca po kvadratu koja ovo prati?
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Baci pogled na paunovbreg.rs cena je kao naselje stepa stepanovic a deluje mi znatno bolje i po lokaciji i po gradnji a investitor je neka ceska firma(sto ne mora nista da znaci). Za nekih 20 posto vise od toga imas belvil sa ukljucenim parking mestom.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Brate,zacepili su cenu samo tako.
Od 1.500e,pa na dalje,za Banjicu je zaista mnogo.
Pogotovo sto ce to na kraju izgledati mnogo losije,nego na modelu koji su na sajt stavili...
Jos 10.000e za parking mesto...
Jos dodatno,po meni, dobar cetvorosoban stan treba da krece od 80m2...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Ja sam video reklamu za 1290.
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Mirijevo je malo socijala kraj. Takodje, kojim god putem da krenem moze da me saceka samo guzva. Ali kako sam se oduseio pre par meseci jednom ulicom, vodio sam dete na neki pregled kod fizioterapeuta u ulicu ULOFA PALMEA, e kada se udje u tu ulicu tako da ti pijaca ostane sa LEVE strane, prodje se jedna manja raskrsnica, sa desne strane ti onda bude RODA a sa LEVE strane postoje 4 nove zgradice, ono je za mene san snova, mislim da imaju po 2 sprata, prelepe, fasadna cigla, garaze, vrh... ne znam ko je to gradio ali bih voleo da znam...

@Ftj Hvala, znam za Paunov Breg, moja banka ga projektno finansira, ucestvovao sam u izradi dokumentacije. :thumbup: Inace, firma nije Ceska, zove se CPI a vlasnik je zapravo Irac, 100% vlasnik, mozes videti na APR-u. Ta zgrada mi je odmah bila jako jako interesantna, pare za zavrsetak su obezbedjene, samo da sve ide svojim tokom i ne bude iznenadjenja. Medjutim, malo sam se razocarao lokacijom (nisam bio moram da priznam), izgleda da je to na nekoj velikoj raskrsnici, ne deluje mi "pitomo" , ne deluje mi da ima ni neke trotoare !? Svakako, photoshop zgrada izgleda do jaja a koliko ce to biti realno stvarnom stanju to cemo da vidimo. Ali svakako cu da je obidjem (ovo je varijanta o kojoj je Paja pricao, radim u banci koja finansira zgradu) .

Zaboravio sam da kazem najbitnije - SAMO zavrsena zgrada sa SVIM papirima (da zgrada bude uknjizena).
Odgovori