Meni Brera nema dovoljno mesta

TheWickerMan napisao:Tako ti kažeš, a ako misliš da je to tačno zato što ti kažeš , varaš se
Iskreno,k*nja mi se od ovakvih izjava.milosdoktorabs napisao:ma dzabe objasnjavate...Alfu tek kad provozaju i dodju u posed iste shvate sta su do tada prpustali.Vecina cinjenica koja se iznosi ne dolazi od vlasnika vec od STRUCNJAKA koji su do istih dosli po sistemu rekla-kazala,cuo sam,jedan moj prijatelj i tome slicni izvori informacija.O kvalitetu mogu da pricaju vlasnici,ostali samo pod uslovom da imaju merodavne dokaze i informacije a ne plovicne i gore pomenute.
Ihh, pa nemoj tako, ja sam dobio "savet" nesto ranije, na jednom drugom forumu.Xepoj87 napisao: Znaci niko od vas onda ne moze da kaze nista u odnosu na drugi automobil,posto ostale niste posedovali?
Kako glupava logika,strasno.
Sto se clana koji ima Lambov znak u avataru, tice,kada budes imao svoja auto kreni sa komentarima i ne predstavljaj se kao veliki poznavalac svega i svacega.
I da cujemo, kako idu?Xepoj87 napisao:Vozim vec 2 meseca svakodnevno Alfu 156 2.5,i od pre par dana 166 2.4 jtd.