Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Ali onda nece imati promet...
Gadno ima da bude
Gadno ima da bude
Ko to kaže. Kupiće javna preduzeća sve.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.

Oće, kad na buvljaku krenu da raspisuju tendere
svaka vlast kako doceka svojih 5 minuta ( ili godina ) pronalazi nove nacine da uzme dodatne kolicine novca od naroda, ali dzabe, koliko god oni uzimali, ako ne prestanu da trose kako inace trose, malo je...
meni je fascinantno kako je penzionerski lobi izdejstvovao da penzije ne spadaju u primanja od preko 60k dindzi koja ce se oporezivati od januara 2014. iako su cist teret drzavnog budzeta...a spadaju primanja u veoma sirokom spektru preduzeca ciji je drzava osnivac, manjinski vlasnik pa cak i sa cijim finansiranjem nema nista...
meni je fascinantno kako je penzionerski lobi izdejstvovao da penzije ne spadaju u primanja od preko 60k dindzi koja ce se oporezivati od januara 2014. iako su cist teret drzavnog budzeta...a spadaju primanja u veoma sirokom spektru preduzeca ciji je drzava osnivac, manjinski vlasnik pa cak i sa cijim finansiranjem nema nista...
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Fake, smesno, tuzno...sta god da je, nije da nema istine...
Posebno kad obratiš pažnju na stanje mosta 

http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Protek ... -RFZO.html
Protekcije za ćerku Jorgovanke Tabaković u RFZO
Mileni Tabaković, ćerki guvernerke NBS Jorgovanke Tabaković, Reprublički fond za zdravstveno osiguranje je obezbedio službeni automobil i vozača kako bi dva puta nedeljno išla iz Novog Sada u Beograd na predavanja.
Odluku o korišćenju službenog vozila potpisao je direktor RFZO Momčilo Babić, a ona se odnosi i na Lidiju Bjelovuk, koja takođe studira u Beogradu. Prema informacijama do kojih je došao Radio 021, njih dve petkom i subotom u Beograd vozi šofer, koji ih čeka dok ne završe s predavanjima, a zatim ih vraća u Novi Sad.
Lidija Bjelovuk se pominje kao jedna od kandidatkinja za novu direktorku novosadske filijale RFZO, dok Tabakovićeva obavlja funkciju pomoćnice direktora.
Nedavno je u Fondu promenjena sistematizacija prema kojoj je za obavljanje tog posla dovoljno dve godine staža, umesto dosadašnjih pet. Milena Tabaković je po zanimanju stomatolog, a u struci je provela svega godinu i po dana.
Odgovor od Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje na pitanje zbog čega su ovim dvema zaposlenim obezbeđeni posebni uslovi, nismo uspeli da dobijemo.
Protekcije za ćerku Jorgovanke Tabaković u RFZO
Mileni Tabaković, ćerki guvernerke NBS Jorgovanke Tabaković, Reprublički fond za zdravstveno osiguranje je obezbedio službeni automobil i vozača kako bi dva puta nedeljno išla iz Novog Sada u Beograd na predavanja.
Odluku o korišćenju službenog vozila potpisao je direktor RFZO Momčilo Babić, a ona se odnosi i na Lidiju Bjelovuk, koja takođe studira u Beogradu. Prema informacijama do kojih je došao Radio 021, njih dve petkom i subotom u Beograd vozi šofer, koji ih čeka dok ne završe s predavanjima, a zatim ih vraća u Novi Sad.
Lidija Bjelovuk se pominje kao jedna od kandidatkinja za novu direktorku novosadske filijale RFZO, dok Tabakovićeva obavlja funkciju pomoćnice direktora.
Nedavno je u Fondu promenjena sistematizacija prema kojoj je za obavljanje tog posla dovoljno dve godine staža, umesto dosadašnjih pet. Milena Tabaković je po zanimanju stomatolog, a u struci je provela svega godinu i po dana.
Odgovor od Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje na pitanje zbog čega su ovim dvema zaposlenim obezbeđeni posebni uslovi, nismo uspeli da dobijemo.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
E, zato je Srbija tu gde jeste.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ima 400.000+ RSD platu, nek joj sama plati sofera govedo jedno, ne od nasih para. 

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Sto bi se reklo, snalazljiva. A ko nije snalazljiv ko ga hebe...

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Lako za šofera, treba održavati Audi i sipati gorivo. Ja mislim kad bi neko izračunao koliko godišnje ode kroz aspuh svih automobila u državnom vlasništvu, da bi to bila zaprepašćujuća cifra, sa kojom bi mogli da napravimo autoputeve kroz celu zemlju.
Posetite www.garaza.rs !
Po meni smešna vest. U svim državnim firmama direktori i pomoćnici imaju auto i vozača na raspolaganju 24 sata, 7 dana (dobro vozača 12 sati 5 dana) a ona samo dva dana. Pa ona još ispade štedna.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Koji je to master sa dva dana nedeljno?
TT
TT
A gde piše da su master studije u pitanju?
U dokumentu na sajtu odakle je vest.
TT
TT