Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Koji stipendira RFZO.
Neće da mi otvori link.Heinz napisao:U dokumentu na sajtu odakle je vest.
TT
A kako izgledaju master studije?
Svaki petogodišnji fakultet po novom povlači titulu mastera. Za one koji su ranije završili, master se dobija slično kao magistarski. Imaš par ispita da položiš i to je to. Ne vidim uopšte šta bi radili svih 5 dana na fakultetu.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
I pogodicete, menadzment je u pitanju. Master studije zavise kako gde. Moje su bile svaki dan, najnormalnije predavanja i vezbe, ali cega sve danas ima, to je izgubilo smisao.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Ajmo dosta offa ovde. nastavak viewtopic.php?f=25&t=792&p=230228

Npr.Master of architecture i master of science je velika razlika . Da li to razumes. To je razlika stepena skolovanja.
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Ista ta Jedinstvena Srbija po Jagodini otpusta ljude, jer je toliko naprimano da nemaju bukvalno gde da sede, samo se o tome naravno ne prica...nicija nije gorela doveka, a Palmina dogoreva 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Nije problem sto njemu dogoreva, problem je sto je steta vec ucinjena. Dazbe onda sto ce njemu da dogori. Ovo treba saseci u korenu. Sta su oni resili na primer time sto SAD zamrzavaju zaposljavanje u janvom sektoru na 2 godine? Nakon sto je armija njihovih dronova zaposlena vec. A povrh svega toga, fale vatrogasci, policajci, strazari, lekari.... ali bitno je da ima dovoljno sekretara, kafe kuvara, levih smetala itd.
Off:: možda Arh. faks nije dobar primer, na tehničkim je Master of Science in ________ engineering.swemir napisao:Npr.Master of architecture i master of science je velika razlika . Da li to razumes. To je razlika stepena skolovanja.
Zanimljivo je da je povučena vest. Ima ovde za sada http://www.srbijadanas.net/korupcija-ce ... redavanja/perfiko napisao: Neće da mi otvori link.
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=788021
Komentar ispod teksta:
jednostavnije: Lik sa poternice je napao coveka u njegovoj kući koji ga je u samoodbrani udario sekirom!
Komentar ispod teksta:
jednostavnije: Lik sa poternice je napao coveka u njegovoj kući koji ga je u samoodbrani udario sekirom!
I to tupim delom sekire. Branio se u sopstvenoj kući, a umesto da dobije nagradu jer je uhvatio odbeglog kriminalca, sada ga terete za pokušaj ubistva.

Ђенерал Јанковић
manji je problem sto rade na crno ( zapravo jeste i to problem, i momenat gde je drzava ostecena na vise nacina, ali se cesto radi o ljudima koji su u losoj materijalnoj situaciji i nemaju previse izbora, pa se tako tolerisu a malo i kupuje socijalni mir ). veci je problem sto postoje ljudi koji imaju privatna preduzeca/radnje/i slicno za koje radi armija neprijavljenih radnika, a pri tome omaju dobru zaradu i mogli bi lako da placaju sve dazbine drzavi. bar polovina privatnih preduzetnika, pogotovo van bg-a, radi tako. znam coveka koji vec 20 godina drzi vise prodavnica nego sto ima prijavljenih radnika, i pri tome svakih par godina otvori po jedan novi objekat i posao mu radi sasvim dobro... i sta dalje mi tu da pricamo...dragvorl napisao:Pola Srbije radi na "crno"
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Znam i ja takve. Da se to konrolise da vidis kako bi se red uveo. Nego se eto tolerise.