Hajde majke ti da se nadjemo danas da mi pokazes kako se spusta posto mozda ja nisam lepo to uradio...milosdoktorabs napisao:Markoni,spusti sediste.

I taman da sednes u E91, ako bi da uporedis...

Hajde majke ti da se nadjemo danas da mi pokazes kako se spusta posto mozda ja nisam lepo to uradio...milosdoktorabs napisao:Markoni,spusti sediste.
Moze,ali posle 7,nemogu pre.Taman da popijemo kafu,069 777 678Markoni napisao:Hajde majke ti da se nadjemo danas da mi pokazes kako se spusta posto mozda ja nisam lepo to uradio...milosdoktorabs napisao:Markoni,spusti sediste.![]()
![]()
![]()
I taman da sednes u E91, ako bi da uporedis...
OK, oko 21h, razlika je dupe i oko, videces vec i sam...milosdoktorabs napisao: Moze,ali posle 7,nemogu pre.Taman da popijemo kafu,069 777 678
Nesto i ne vidim da je Audi jeftinijiXepoj87 napisao:Nemoj me pogresno razumeti,ja Alfu gledam kao neki polupremium,tacno koliko i kosta u odnosu na Mercedes recimo.
Kao i Audi sto je jeftiniji od Bmw-a i Mercedesa,sve je to sa razlogom.
Da ne mislim da moze da se meri sa Nemackom 3-kom,ne bi ih ni poredio.
Koliko je manji premium,toliko je i cena niza.
I ove cene mislim da su pri kraju prodaje,jer je 159 3.2 Q4 ,kada sam ja gledao,kostala malo preko 45.000e.
raspitaj se malo sta taj A4 ima od opreme... osnovna cena jeXepoj87 napisao: A akcija je ta da je taj 2.0 tdi quattro s-tronic sa dosta dodatne opreme,oko 14.000e opreme po njima,37.000e.