Grujic napisao:Ljudi, M3 je nesto specificno, a pominjanje krize u kupovine ovog auta ne de bas zajedno jer kome je kriza taj ne bi trebalo da razmislja o takvom autu.
Ako vec pominjemo "kome nije kriza", cak i ako taj razmislja bas o M3 , sigurno ne razmislja o autu starom 9 godina, vec o novom ili eventualno max 2-3 god starom. Kad se kaze "kome nije kriza", onda ne pricamo o ljudima koji kupuju matora kola. A ako pricamo o ljudima koji kupuju matora kola, onda ne pricamo o ljudima koji imaju para... i tako u krug, a auto stoji u oglasima i nece biti prodat.
Znam situaciju skroz, jer sam prodavao (za Srbiju) ekskluzivan auto i upravo ti koji imaju para odu i kupe nov. Ni ne gledaju moj oglas, niti ih interesuje polovan auto. Oni koji su se javljali su gotovo od reda bili ljudi koji bi hteli Porsche, ali nisu dovoljno bogati da kupe nov. (drugim recima, bolje i da ga ne kupe, sto se tako i zavrsavalo). Ovaj M3 je ista prica, samo je jos u gorem polozaju jer nije star 3 god, nego 9 god.
@Scud, da li se taj crveni M3 uopste vozi, ako znas? Nisam previse cesto u NS, mozda jednom nedeljno, ali nisam ga nikad video. Ako stoji na placu i ne vozi se, onda je to ekstremni primer gluposti.