Zanimljivo je da 1,9 mjet (pa još sportwagon) ima neznatno lošija vremena na stazama od 2,4 mjet. I mnogo manje zaostaje za adekvatno motorizovanim E90. Mislim da sa ostalima manje više drži korak po tom pitanju.
Pretpostavljam da težak motor kao što je 2,4 napred i prednji pogon nisu baš stvoreni za trkanje.
Mogu vrlo lako da se složim sa Lakijem: Ko je Alfi kriv što pravi težak auto sa pogonom na prednje točkove? Alfa!
Poslednja izmena od perfiko u 10 Dec 2013, 22:51, izmenjeno 1 put ukupno.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Dobro da taj 1.9 CDTI nisu ugrađivali u Korsu, pa da uporediš sa nekim Ivekom slične snage.