Salu na stranu Nidzo kanda smo bili zajedno na stazi,moram priznati da ti je Alfa skroz dobro isla.
Ma ceka se Indijana - Majami, pa se ubija vreme...nidza napisao:Kako se puši tema.
Niko ne radi sutra i ne ustaje rano ujutru?
A kako bi tek otkinula 520dnikaragva napisao:Kako nisu? Vidis da je astraljka otkinula i bmw i alfu.Floyd napisao:To ne znam ali vidim da Opelu nisu mnogo pomogli
Nemoj tako...ti znas da svaki Alfista ceni i postuje BMW a mnogi se kasnije i upgrade-uju na bavarceTheWickerMan napisao:i onda je ubačen BMW kao najjebačkiji prevoz ikada
Da,Golfom. Astrom tek kad uzmem opc krompirusunidza napisao:Da znaš da bih sad ponovo mogao. Ovi Semperiti su taman da im poslednji trag duše izvadim.
Na kom Navaku smo bili zajedno? Ako je onaj prvi iz aprila, tad je baš slabo išla. Na drugom je bila kao raketa, sređena kako treba. Vozio si GTI iz potpisa? Lepo sam se jurcao sa dve Cupre i najslađe sa kolegom sa jednog drugog foruma gde više ne odlazim sa baš brzom 106icom. Na Navaku je težina faktor mnogo bitniji od snage, jer je staza dosta spora i tehnički veoma zahtevna.
Ja prvi ću kad tad imati i BMW u svojoj garaži pored Alfe, to piše u ovoj temi bar dva puta a i ima bar još na par mestaFloyd napisao:Nemoj tako...ti znas da svaki Alfista ceni i postuje BMW a mnogi se kasnije i upgrade-uju na bavarceTheWickerMan napisao:i onda je ubačen BMW kao najjebačkiji prevoz ikada
Dobro, ima onih i koji zalutaju kod najljuceg protivnika ali sta da se radi
Jebiga, ja nemam viška vremena. Uvek imam vremena za zajebanciju i fore ali bez da me prave debilom. A rakija ne može, valjda s evoziTexonja napisao:Poredjenjem BMW-a sa Alfa Romeom? Mislim da samo ima viska vremena, kao i vecina vas (nas) u ovoj i slicnim temama gde se pocne sa generalkom na Skodi Yeti 1.2 TSI, a zavrsi sa pricom o rakiji medovaci.TheWickerMan napisao:leči čovek komplekse
Inace je super Nextova konstatacija kako je sad ispalo da je Alfa 159 najsporiji auto na svetu kojeg svako "dere".![]()
Gospodine Doktore Sigmunde Frojde, forumski psihijatre, da li možete reći koji je to post 523? Nije prvi put da zajebavate ljude po forumu radi vašeg ličnog zadovoljstvaLaki021 napisao: Post 523 je bio "provokacija" na koju nije bilo moguce ne odgovoritiPosle kad su cunjenice pokazale stanje, onda vise nije tako zabavno