Slatkiši & čokolade & kremići :)
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Slatkiši & čokolade & kremići :)
Ova francuska Nutella iz Metroa je odlična. Ima baš fin ukus, odličan miris, onako malo je blaža, ali je meni baš dobra. Očekujem da će biti na nekoj akciji pošto je sad redovna cena, pa da kupim još. 

Posetite www.garaza.rs !
Re: Одг: Slatkiši & čokolade & kremići :)
E ovo je dobro 
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Probao sam ovo "cudo" sa 36% lesnika. Meni se ne dopada. Preslatko, cak se krcka pod zubima kao da stavljaju nerastopljen secer u kristalu. 
Klasicno istocno-evropsko sranje kakvo je verujem bilo i pre par decenija. Jako sam razocaran, a bas sam se bio primio kada mi je poznanik doneo iz Nemacke. Kontam 36% lesnika, pa ne moze biti lose. (a ocekivao sam cak da ce mi biti bolje i od Linolade i Nutelle)

Ostavljam rezervu da je mozda bolji samo crni krem, posto je ovo sto mi je on doneo crno-bela kombinacija, ali ne onako jasno odvojen crni deo i beli, nego ide recimo 5mm crnog, pa 5mm belog i tako redom.

Klasicno istocno-evropsko sranje kakvo je verujem bilo i pre par decenija. Jako sam razocaran, a bas sam se bio primio kada mi je poznanik doneo iz Nemacke. Kontam 36% lesnika, pa ne moze biti lose. (a ocekivao sam cak da ce mi biti bolje i od Linolade i Nutelle)

Ostavljam rezervu da je mozda bolji samo crni krem, posto je ovo sto mi je on doneo crno-bela kombinacija, ali ne onako jasno odvojen crni deo i beli, nego ide recimo 5mm crnog, pa 5mm belog i tako redom.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Tex, brate, prijatelju, druže... šta hoćeš, samo nemoj da se ljutiš
Čim sam video naslov setio sam se ove teme i tebe:
http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zanim ... Madjarskom
Izvini još jednom.

Čim sam video naslov setio sam se ove teme i tebe:
http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zanim ... Madjarskom

Izvini još jednom.

E, pa juce sam bas isao u Madjarsku! LOL!!!
Normalno da sam kupio Vajkrem. Pa jel ima normalne osobe da ode u Madjarsku i vrati se bez istog?

Normalno da sam kupio Vajkrem. Pa jel ima normalne osobe da ode u Madjarsku i vrati se bez istog?

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Ta sarena i nije nesto...u ovoj drugoj se bas oseca lesnik, mozda cak i previse.Texonja napisao:Probao sam ovo "cudo" sa 36% lesnika. Meni se ne dopada. Preslatko, cak se krcka pod zubima kao da stavljaju nerastopljen secer u kristalu.
Mada ja vec duze vreme ne jedem te kremove ali eto da napisem

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
I kakav je taj... p
Je l' to ono što zovu tête de nègre?
Re: AW: Slatkiši & čokolade & kremići :)
To je to...mada je to stari naziv koji se izbacuje iz upotrebe 
Veoma prost ali meni jedan od omiljenih slatkisa.
Gesendet von meinem GT-I9505

Veoma prost ali meni jedan od omiljenih slatkisa.
Gesendet von meinem GT-I9505
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
To iz Svajcarske sam pre stalno jeo, ali je mnogo slatko bar meni, i jednu tu najvise sam mogao da pojedem.Floyd napisao: