Dobro veče
Re: Dobro veče
Nocas sam video 3 razlicite 607ice kako divljaju. Mislim da ni jedna od tih nije bila tvoja. Ali bas sam se krstio, smesno izgleda kada se divlja sa penzionerskim kolima... 

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Stjepa napisao:Uočim ga na solidnoj udaljenosti kako mi ide u susret a nije uključio svetla. Što se mene tiče uočio sam ga, sve ok. Ali mu blicam da bi on ukapirao da i pored ulične rasvete treba da uključi svetla na svom vozilu u kasne noćne sate. Blicam, blicam, blicam... mimoilazimo se i vidim ga kako mi maše rukom kao kad ti neko zahvaljuje što mu javljaš da nailazi na patroli (oni koji se cimaju da blicnu jer je "kažnjivo").![]()
Koliko li je puta pomislio "šta me loži onaj majmun" pre nego je ukapirao da je on zapravo to što je pomislio za mene?
I mene nocas zamalo da ubije pijana budala bez upaljenih svetala u St Pazovi na iskljucenju sa autoputa.
Dobro jutro!
TT
- Neskica
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: Ford Focus 1.6 TDCi
Dobro Jutro 

+1000McGruja napisao:Bilo koji, Lux ja preferiram

Nego, dobro jutro iz Ljubljane. Doručak i palimo dalje.

Tapatalk 4
Brojtro!
Moja nije sigurno, oprana je i spakovana u garazuMarkoni napisao:Nocas sam video 3 razlicite 607ice kako divljaju. Mislim da ni jedna od tih nije bila tvoja. Ali bas sam se krstio, smesno izgleda kada se divlja sa penzionerskim kolima...

Ja nikada ne divljam po gradu, samo brze vozim. Ali smooth, a ne ko oni sa HH kad se popale da voze Monte Karlo

Jutro

(spavao sam citava 4h

Pa to sam mislio, brze su vozili. To u 607ici izgleda kao divljanje...
Pa kad brze vozis 607icu mogu misliti kako bi vozio HH. Prvo probaj pa onda sudi.

Pa kad brze vozis 607icu mogu misliti kako bi vozio HH. Prvo probaj pa onda sudi.

Ma nebitno je meni sta vozim ako kasnim
Generalno, za svoju dusu nikada ne jurcam po gradu. Mozda ga stisnem malo na BK, ali po gradu bas nikada, ne treba mi to.
Kada kasnim, onda pravim sve moguce prekrsaje (prekoracenje, zuta traka, ubacujem se bezobrazno...) ali i dalje nikad kroz crveno, zaustavnu i u suprotnom smeru. Doduse, to onda izgleda kao bahato divljanje, posto za pocetak vozim veliku limuzinu ili kombi koji po defaultu bodu oci ljudima, a onda i zato sto stvarno vozim neverovatno nervozno. A, da, sirena, moj dobar drug
HH ili nesto jace da vozim, verovatno bih dobio pre ili kasnije kaznu za nasilnicku voznju... Zato cu ja jedan e46 kabrio

Generalno, za svoju dusu nikada ne jurcam po gradu. Mozda ga stisnem malo na BK, ali po gradu bas nikada, ne treba mi to.
Kada kasnim, onda pravim sve moguce prekrsaje (prekoracenje, zuta traka, ubacujem se bezobrazno...) ali i dalje nikad kroz crveno, zaustavnu i u suprotnom smeru. Doduse, to onda izgleda kao bahato divljanje, posto za pocetak vozim veliku limuzinu ili kombi koji po defaultu bodu oci ljudima, a onda i zato sto stvarno vozim neverovatno nervozno. A, da, sirena, moj dobar drug

HH ili nesto jace da vozim, verovatno bih dobio pre ili kasnije kaznu za nasilnicku voznju... Zato cu ja jedan e46 kabrio

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Izadjem da operem Pola, kad zamrzla cesma
pre par dana kad smo pravili kobaje zaboravili da zatvorimo ventil u sahti i sad ce tako do ko zna kad da Polo i Skoda budu smedje-crne boje...

Po mogucstvu 318i... 

dobar dan.
@nikaragva poceo sam da primenjujem tvoj metod.
idem najnormalnije putem, i blaga krivinica i lik mi ulazi u traku pa skoro metar, ja lepo cimnem levo-desno, pomeri se odma'
.
kako su tako bezobrazni i neuvidjajni da mi je znati.
@nikaragva poceo sam da primenjujem tvoj metod.
idem najnormalnije putem, i blaga krivinica i lik mi ulazi u traku pa skoro metar, ja lepo cimnem levo-desno, pomeri se odma'

kako su tako bezobrazni i neuvidjajni da mi je znati.
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ford neki?
Ford sigurno sad lici na mondeo
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Cuj neki, Mondeo 2.0 TDCi u Ghia opremi
Markoni, jok, 320i ili 320d + chip
Ja nikad necu prezaliti Sovin 330i kabrio u M paketu, srebrn sa crnim krovom, crna koza, presao 50ak hiljada kad ga je uzeo... I odeeee pre kraja leta... Neko sad uziva u tom autu... Doduse, mozda ga je i savio oko bandere, to je bilo pre par godina...

Markoni, jok, 320i ili 320d + chip

Ja nikad necu prezaliti Sovin 330i kabrio u M paketu, srebrn sa crnim krovom, crna koza, presao 50ak hiljada kad ga je uzeo... I odeeee pre kraja leta... Neko sad uziva u tom autu... Doduse, mozda ga je i savio oko bandere, to je bilo pre par godina...